Win: De complete hardloopgids voor vrouwen

2016 Is begonnen, de goede voornemens krijgen weer een kans, en massaal gaat een hele groep mensen beginnen met hardlopen. Omdat wij nieuwe hardlopers maar als te graag willen ondersteunen in hun nieuwe avontuur heb ik samen met Japke een winactie opgezet! Loop je al langer hard? Dan mag je natuurlijk ook gewoon mee doen! 

Wat kun je winnen?

Wij verloten het boek: de complete hardloopgids voor vrouwen die door Runnersworld is uitgegeven. Dit boek bevalt allerlei tips voor hardlopende vrouwen, voor beginners tot gevordenen. Vrouwen hebben nu eenmaal een ander lichaam dan mannen, en dit boekje helpt je daar optimaal gebruik van te maken.  

Hoe doe je mee? 

Meedoen is simpel: like de facebookpagina van Japke, en de facebookpagina van mij en je maakt al kans! Wil je nog meer kans maken op het boek? Like ons dan ook via bloglovin' of Twitter. Let wel op: je moet beide pagina's liken om kans te maken! Reageer daarnaast even op deze blogpost, zodat wij weten dat je mee doet. 

De actie start vanaf nu, en loopt tot 31 januari. Wij maken de winnaars 01 februari 2016 bekend via een facebookbericht. 

3 thoughts on “Win: De complete hardloopgids voor vrouwen

  1. 10 jaar geleden ben ik voor de eerste keer getrouwd.
    Wat mij toen overkwam was het volgende:
    Bij het na-kijken/passen van mijn jurk werd de coupeuse weggeroepen. Een mevrouw (een klant) in de bruidswinkel zag mij staan in mijn trouwjurk en tilde de jurk aan de achterzijde op om te kijken hoe de jurk in elkaar zat. Daarop draaide ik mij om en de mevrouw schrok heel erg. Ik kreeg echter het mooiste compliment van haar toen ze een beetje bijgekomen was van de schrik: “U bent zo mooi, ik dacht echt dat u een etalagepop was.
    Inmiddels heb ik een scheiding achter de rug en ga ik in maart 2016 voor de tweede keer trouwen.
    Mijn goede voornemen voor 2016 is om er na 10 jaar nog steeds zo goed uit te zien als een etalagepop !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *