Win: De complete hardloopgids voor vrouwen (2)

Herinnering: op 1 januari ben ik samen met Japke (japkebeleeft.nl) een winactie begonnen. Heb je de vorige blogpost gemist? Dan vertel ik je graag nog een keer hoe je kans maakt! 

2016 Is begonnen, de goede voornemens krijgen weer een kans, en massaal gaat een hele groep mensen beginnen met hardlopen. Omdat wij nieuwe hardlopers maar als te graag willen ondersteunen in hun nieuwe avontuur heb ik samen met Japke een winactie opgezet! Loop je al langer hard? Dan mag je natuurlijk ook gewoon mee doen! 

Wat kun je winnen?

Wij verloten het boek: de complete hardloopgids voor vrouwen die door Runnersworld is uitgegeven. Dit boek bevalt allerlei tips voor hardlopende vrouwen, voor beginners tot gevordenen. Vrouwen hebben nu eenmaal een ander lichaam dan mannen, en dit boekje helpt je daar optimaal gebruik van te maken.  

Hoe doe je mee? 

Meedoen is simpel: like de facebookpagina van Japke, en de facebookpagina van mij en je maakt al kans! Wil je nog meer kans maken op het boek? Like ons dan ook via bloglovin' of Twitter. Let wel op: je moet beide pagina's liken om kans te maken! Reageer daarnaast even op deze blogpost, zodat wij weten dat je mee doet. 

De actie start vanaf nu, en loopt tot 31 januari. Wij maken de winnaars 01 februari 2016 bekend via een facebookbericht.

3 thoughts on “Win: De complete hardloopgids voor vrouwen (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *