Win

14-02-2018

Win:

Ik heb geen zin!

Ik kondigde het maandag al aan: vandaag zou er een heel leuke winactie online komen. Op initiatief van Amanda doe ik samen met 22 andere bloggers mee aan een super leuke All you need is bloggers for valentine bloghop. De kans is dan ook groot dat je via de blog Wendy’s life bij mij terecht ben gekomen.


Lees verder
05-05-2016

Win:

Reminder: winactie

Misschien is het jullie ontgaan, of zijn jullie helemaal vergeten om mee te doen, ik help jullie natuurlijk maar al te graag herinneren. Er loopt namelijk een winactie: je kunt een giftcard t.w.v. €15 winnen voor het Kattencafé Kopjes. Deze giftcard hoef je niet per se daar uit te geven, dit kan ook gewoon in de webshop. Meedoen kost niks, en kunt zo maar winnen! 


Lees verder
01-04-2016

Win:

Giftcard Kattencafé

Lijkt het je leuk om een heerlijke kopje koffie te drinken tussen allemaal katten? In Amsterdam staat Kattencafé Kopjes, een café waar allemaal katten rondlopen. Voor de echte kattenliefhebbers dus!


Lees verder
10-01-2016

Win:

De complete hardloopgids voor vrouwen (2)

Herinnering: op 1 januari ben ik samen met Japke (japkebeleeft.nl) een winactie begonnen. Heb je de vorige blogpost gemist? Dan vertel ik je graag nog een keer hoe je kans maakt! 


Lees verder
01-01-2016

Win:

De complete hardloopgids voor vrouwen

2016 Is begonnen, de goede voornemens krijgen weer een kans, en massaal gaat een hele groep mensen beginnen met hardlopen. Omdat wij nieuwe hardlopers maar als te graag willen ondersteunen in hun nieuwe avontuur heb ik samen met Japke een winactie opgezet! Loop je al langer hard? Dan mag je natuurlijk ook gewoon mee doen!


Lees verder