Vorige week op popcornmeisjes.nl: Online!

Sommigen van jullie weten het misschien al, maar ik was bezig met het opzetten van een nieuwe blog. Samen met een groep enthousiaste meiden, allemaal met een passie voor schrijven!

Nu is het zover (of eigenlijk, maandag was het zover), de groep meiden is voor nu compleet, en we zijn van start gegaan. Dat betekent dat jullie van nog veel meer blogposts kunnen gaan genieten. Ik publiceer zelf 2 artikelen per week, en de meeste andere schrijfsters ook. Dat betekent veel content voor jullie, in veel verschillende categorieën.

Omdat de onderwerpen die hier besproken worden soms dicht bij de onderwerpen van www.popcornmeisjes.nl ligt, houd ik jullie regelmatig op de hoogte van de artikelen die daar gepubliceerd worden. Zo kunnen jullie makkelijk kijken wat jullie interessant vinden.

Momenteel worden er 11 artikelen per week gepubliceerd, maar we zijn nog steeds op zoek naar extra schrijvers. Heb je interesse? Kom dan even kijken op de website!

Verder zal ik maar niet zoveel verklappen, veel leuker is het natuurlijk als jullie zelf even een kijkje komen nemen. Klik hier om naar de website te gaan, en abboneren kan natuurlijk altijd. Mensen die mij hier volgen via twitter worden automatisch op de hoogte gebracht van de artikelen die op popcornmeisjes verschijnen, maar volgen via facebook of bloglovin’ mag natuurlijk ook altijd.

Heel veel leesplezier, en tot snel!

Liefs,

Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *