Vorige week op popcornmeisjes.nl: #22

Jullie weten ondertussen hoe het gaat: iedere week komt er weer een groot aantal artikelen online op popcornmeisjes. De leukste, beste of meest interessante artikelen deel ik hier:

Sanne kwam het idee van een memory box tegen. Een doos waar je allerlei leuke dingen (denk aan foto's, brieven of andere aandenken) in een doos stopt voor bijvoorbeeld 40 jaar later. Super leuk! 

DIY's, wij zijn er dol op. Lauri schreef een DIY voor een super leuke make-up/pennenhouder. Het resultaat is echt heel erg leuk, en het is helemaal niet moeilijk om te maken. Neem hier eens een kijkje

Mijntje schreef een artikel met van die kleine, nare dingen die iedereen wel eens overkomt. Van die ow-ja momentjes. Grappig om te lezen, en natuurlijk heel herkenbaar. 

Naast al die kleine nare dingetje, is er ook een lijst online gekomen met allemaal fijne dingen. Minstens net zo herkenbaar, maar dan in een veel positiever jasje. 

Weet jij welke gezichten er achter de disneyfiguren zitten? Tabitha zocht het voor jullie uit, en de gezichten kun je hier vinden

Persoonlijk ben ik groot fan van make-up reviews, dan kan ik thuis al heerlijk uitzoeken welk product nu wel en niet goed is, en wat ik wel of niet zal kopen. Steffi schreef een make-upreview, over de long lasting lippenstift van Essence. 

Moet jij iedere dag lang in de trein zitten, onderweg naar school of werk? Dan is dit HET artikel voor jou, met 10 tips om die treinreis een stuk aantrekkelijker te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *