Vorige week op popcornmeisjes.nl: #11

Zoals iedere week werden er ook vorige week leuke artikelen geplaatst op popcornmeisjes.nl. Ik ga ze niet allemaal opschrijven voor jullie (dat geeft geen zin, het zijn er teveel), maar ik zoek de leukste voor jullie uit:

Op de foto met je hond..

Het schijnt een flinke uitdaging te zijn om met je hond op de foto te gaan. Kan ik me ook wel voorstellen, want stil zitten kunnen ze vaak niet zo goed. Toch is er een oplossing voor, een tool die ervoor zorgt dat je wel een foto kunt maken met de hond. 

Pepernotenwinkel

Een winkel naar mijn hart: een pepernotenwinkel. Pepernoten en kruidnoten hebben ze in allerlei soorten en maten, maar helaas voor mij niet suikervrij. Geen winkel voor mij dus, maar wel super leuk! 

Social Media Accounts

Wij zijn niet de enige mensen die gek zijn op social media, ook de celebrities kunnen er wat van! Altijd al willen weten wat de gebruikersnaam is van jouw favoriete celeb? Klik dan even op deze titel, want daar staat een heel overzicht.

Review | Eyeliner Essence

Dat goede make-up niet duur hoeft te zijn bewijst Essence, met haar eyeliner. Steffi testte de eyeliner, en gaf jullie een uitgebreide review. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *