25-06-2015

Snapshot diary:

Efteling

Efteling

Afgelopen zondag was ik te vinden in de Efteling, samen met mijn vriend en de familie. Een supergezellige dag, met veel achtbanen(!!). Het zou zonde zijn om jullie niet mee te laten genieten van mijn superleuke adrenalinedagje, en daarom deel ik mijn (jaloersmakende) foto's met jullie.

Op deze foto kunnen jullie zien dat ik bij de Vliegende Hollander bent geweest, een korte achtbaan die door het water gaat. Super leuk die achtbaan (ook al is het super kort, en helemaal niet eng), vooral omdat er heel veel aandacht aan het verhaal is besteed. Dat kan ik altijd wel waarderen. Zondag ben ik er niet in gegaan, we waren daar aan het begin van de dag omdat we zo snel mogelijk in de python wilden, en ik wilde liever niet de hele dag in een natte broek lopen. In plaats daarvan heb ik even lekker in de zon (afgewisseld met buien, het weer deed zo raar) gezeten met een pakje drinken en een snoepje.Op de tweede foto zien jullie de houten achtbaan, Joris en de Draak. Een super leuke achtbaan, die niet over de kop gaat, maar zich gewoon snel door allerlei bochten heen wringt. De eerste keer in deze achtbaan stonden we met een moeder en 2 kinderen in de rij, en het jongetje durfde niet alleen. Sorry schat, maar mijn vriend moest toen maar alleen zodat ik met het jochie mee kon. Zo schattig! De achtbaan is echt heel leuk, ook als je achtbanen eng vind kun je deze proberen, want hij is echt leuk!

De derde foto is ook een foto van de vliegende hollander, genomen vanaf de positie waar ik op mijn mede-reizigers heb gewacht. Ik vond de attractie zo mooi gemaakt, en het ziet er ook allemaal zo heerlijk sprookjesachtig uit, dat was een foto waard. Echt knap hoe ze dat allemaal hebben ontworpen zeg!De vierde foto is gemaakt vanaf een positie waar we die dag wel heel regelmatig hebben gestaan: de toiletten. Met 4 vrouwen op pad gaan betekent natuurlijk dat er heel vaak naar toiletten gegaan moet worden, en omdat wij het grootste deel van de tijd bij de dezelfde achtbanen zijn blijven rondhangen (de Joris en de Draak en de Pyton zijn wel echt de leukste achtbanen van het park) kwamen we dus ook regelmatig bij dezelfde toiletten uit. Geeft niks, we stonden er mooi bij!Zijn jullie ook wel eens bij de efteling geweest? Wat vond je er van? Vind je de python en Joris en de Draak ook het leukst of is een andere je favoriet? Laat het weten in een reactie. Wil je de volgende post niet missen? Volg me dan op Bloglovin, dat kan aan de rechterkant van pagina via de bloglovin button. Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie