07-07-2015

Snapshot diary:

Aan het water

Aan het water

Op dagen zoals deze (met heel veel zon en torenhoge temperaturen) vind ik het heerlijk om aan het water te zitten. Lekker in het zonnetje liggen, en het water in kunnen gaan wanneer ik daar zin in heb. Zoals jullie op facebook konden zien ben ik samen met mijn moeder en mijn vriend (mijn broertje moest werken, helaas!) naar het water gegaan om lekker nat en bruin te worden. En dat is gelukt!We hadden een mooi plekje weten te bemachtigen vlakbij een boom, zodat onze spullen mooi koel konden blijven. We hadden wel een koeltasje meegenomen natuurlijk, maar onder een boom is dubbel-koel (of dubbel-minder warm, in dit geval). We lagen niet zo ver van het water af als dat het op de foto lijkt, maar kreeg het niet beter in beeld. Dan maar extra toelichting! Daar lagen we dan, met z'n drietjes naast elkaar. Links ligt mama (maar die wilde niet op de foto, helaas!), in het midden lag ik (kan ik makkelijk met iedereen kletsen), en helemaal rechts lag mijn vriend. Het was echt hartstikke leuk!

Ik zou Tessa niet zijn als ik geen boek mee genomen zou hebben. Sterkter nog, eigenlijk wilde ik 2 meenemen, maar daar heeft mijn moeder me van af weten te houden. Bon Bini Beach it is, van Suzanne Vermeer. Nieuwschierig? Houd dan de read van iedere zondag in de gaten want volgende week zondag komt mijn review online. Of ik nu ook echt heb gelezen? Dat niet. Ik was te druk met zwemmen, zonnen, kletsen en mensen-kijken.

En daar heb je die vriend van mij! Hij was klaar om naar huis te gaan terwijl wij onze spullen nog moesten verzamelen en ons weer moesten aankleden. Maar ja, hij is een man hé, shirt erboven en hij is aangekleed.

En als we dan alle spullen verzameld hebben gaan we richting huis. Dakje eraf en wij zijn er klaar voor! Leuke auto hé (echt fantastisch met dit lekkere weer, hoor! Hij is te koop overigens, interesse?).Vind jij het ook zo lekker om naar het water te gaan met het mooie weer? Waar ga jij graag heen?Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie