Run!: Er komt steeds iets tussen…

Dat ik het liefst 3 keer per week mijn hardloopschoenen aantrek weten jullie inmiddels wel. Dat ga ik dan ook niet nog een keer herhalen 😉 Helaas is er momenteel elke week wel een reden waarom het sporten niet gaat zoals ik wil (ik heb zelfs een stockfoto gebruikt voor boven deze post, zonder hardlopen geen hardloopfoto's). De trainingen op zich wel, maar ik ga niet zo vaak lopen als ik zou willen. Sterker nog: het is nu zondag, en ik ben de hele week nog niet gaan trainen.

Zoals ik al zei, elke week is er wel iets waardoor ik niet kan lopen. Dagen waarbij ik van 05.30 tot 21.00 van huis ben (en ik om 21.30 moet slapen, dus na school lopen kan ik ook niet meer lopen) of zoals deze week een tentamen die ik echt moest halen. De universiteit kost namelijk best veel tijd, en die heb ik er graag voor over. Het is alleen wel even keuzes maken, want ik kan niet alles evenveel tijd geven als ik zou willen.

Ik neem je even mee naar deze week. Of eigenlijk nog een beetje eerder. Ik deed mijn eerste tentamen en haalde daarbij veel te veel fouten. Niet goed, echt niet goed. Afgelopen vrijdag deed ik een tweede tentamen, daar moest ik onder 3 fouten komen om weer op de voldoende te zitten. Ik heb er dan ook alles aan gedaan om dat te laten slagen, en dat betekende dus ook het inleveren van mijn kilometers. Ondanks de misschien naderende Zevenheuvelenloop heb ik gekozen voor het leren. Een goede keus, waar ik ook achter sta: ik heb namelijk maar 2 fouten gemaakt!

Ook volgende week wordt druk, maar ik ga wel proberen om een paar keer te lopen. Twee keer in ieder geval, dat is mijn streven en zou in principe ook wel moeten kunnen lukken. Tenzij er deze week ook weer iets tussen komt.

Lang verhaal kort, ik loop minder dan jullie gewend zijn, alles kost gewoon even veel tijd. Als het mee zit is dit maar tijdelijk, de volgende periode ben ik waarschijnlijk minder druk en kan ik meer lopen en meer bloggen. Want, het is jullie misschien wel opgevallen: ik heb best veel back-up blogposts gebruikt. Ook daar heb ik eigenlijk maar weinig tijd voor. 

Omdat ik deze week niet heb hardgelopen, zal er morgen helaas ook geen dagboek online komen. Leren, leren, leren is niet heel interessant en zo mogelijk nog minder sportief. Ik  spreek jullie dinsdag weer! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *