Run!: 11 adresjes waar je echt moet zijn voor goedkope sportkleding

Naast het lopen zelf, vind ik het ook heel belangrijk er tijdens mijn trainingen leuk uit te zien. Helaas ben ik ook maar een arme student, en kan ik het mij niet veroorloven mooie leggings van Nike aan te schaffen, of de volle pond te betalen voor een paar schoenen. Vandaag deel ik een aantal adresjes voor goedkope sportkleding met jullie. 

All4running

All4running is een webshop die allemaal hardloopspullen verkopen. Momenteel is er een goede aanbieding, maar volgens mij lopen er altijd acties ;). De website is helemaal budgetproof, en voor weinig geld kun je er leuke spulletjes vinden. Hun assortiment varieert van schoenen tot kleding, en van accessiores tot sportvoeding. Klik hier om naar de website te gaan. 

Forever21

Forever21 is een winkel die maar op weinig locaties zit, helaas, maar via de webshop kun je gewoon bestellen. Bij forever21 hebben ze duidelijk veel aandacht besteed aan styling, de sportbeha's zien er namelijk geweldig uit! Wil je echt een beha die geschikt voor hardlopen, dan zul je iets beter moeten zoeken, maar ook voor hardlopers zijn er voldoende mogelijkheden. Sportbeha's kosten rond de 16,- per beha, dat is dezelfde prijs die je zou betalen bij de Hema. Netjes, toch? Klik hier om naar de webshop te gaan. 

Wehkamp

Wehkamp is een winkel waar je heel goed de volle pond kunt betalen voor artikelen, maar ze hebben ook regelmatig sportkleding in de aanbieding. Daarnaast verkopen ze ook kleding van merken die sowieso al niet duur zijn, en als ze in de aanbieding zijn kosten ze al helemaal weinig! Ik kijk er regelmatig wanneer ik nieuwe schoenen nodig heb, maar je kunt er voor allerlei sportartikelen terecht. Via deze link kom je op de sportafdeling terecht.

Bol.com

Deze zie je misschien niet aankomen, maar ook bol.com verkoopt regelmatig sportspullen. Zo wordt ik in mijn zoektocht naar goedkope loopschoenen regelmatig verwezen naar de website van bol.com. Nu is bol.com niet standaard heel goedkoop met sportkleding, maar als je je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je regelmatig korting op verschillende producten. Proberen waard!

Hardloopaanbiedingen

Hardloopaanbiedingen is ook alleen een webshop, maar met een uitgebreid assortiment aan hardloopspullen. Zowel kleding als accessoires zijn hier in grote hoeveelheden te vinden, en allemaal voor een laag prijsje. Momenteel loopt er aktie met singlets, dus als je die nog nodig hebt zou ik sowieso even kijken. Klik hier. 

Zalando

Zalando is net als Wehkamp en bol.com niet standaard goedkoop, maar er zijn regelmatig producten in de aanbieding die je dan voor een klein prijsje kunt bestellen. Meestal kun je dan duurdere merken bestellen, zonder er veel voor te betalen. Ideaal! Hier is de sportafdeling van Zalando

Action 

Je ziet hem misschien al aankomen, maar de action heeft een redelijk uitgebreid assortiment aan sportkleding, dat ook regelmatig wisselt. Je betaalt er erg weinig voor je kleding, maar de kwaliteit is dan ook minder. Toch komen veel van mijn favorieten bij de action vandaan. En dat ik zeg dat de kwaliteit minder is, betekent niet dat het ook slecht is. Ik vind de kwaliteit meer dan prima, en de kleding blijft redelijk goed. Vooral de singlets en tops zijn fijn šŸ˜‰ De top op de foto is er in veel verschillende kleuren, en ik heb ze allemaal šŸ™‚ Bekijk hier de sportkleding van de Action.

Primark

Primark is echt de place to be als het gaat om goedkope kleding. Sinds kort hebben ze ook een sportcollectie, en die is echt heel gaaf! De kleding is goedkoop, maar super fijn en van goede kwaliteit. Primark zit niet in ieder stad, maar is wel een stuk beter bereikbaar dan bijvoorbeeld de Forever 21. 

Bristol 

Laatst kocht ik nog een paar shorts bij de Bristol, en die zitten heerlijk. Ze zijn gelijk mijn favoriete kledingstukken! Gelukkig hebben ze nog veel meer leuke sportkleding, allemaal voor een laag prijsje. Ook schoenen hebben ze, maar ik zou wel een paar keer nadenken of je daar op wilt hardlopen. Persoonlijk doe ik dat niet, maar daar komt binnenkort nog een ander artikel over. Klik hier voor de sportafdeling. 

Avantisport

Avantisport is een webshop met alleen maar sportkleding. Hoewel ik er zelf nog nooit iets heb besteld, weet ik dat de prijsjes heel vriendelijk zijn. De schoenen zijn er niet extreem goedkoop, maar er zijn er altijd wel een aantal in de aanbieding, dus de volle pond hoef je niet te betalen. Klik hier om naar de webshop te gaan. 

Aktiesport 

Aktiesport is de winkel om naar toe te gaan voor goedkope kleding. Of eigenlijk, de webshop is dat. Er staan veel producten op, en (bijna) allemaal voor een mooi prijsje. Qua schoenen ben ik minder enthousiast, hoewel ze weinig kosten zijn het vaak de mindere modellen van merken die ze verkopen (net als bristol). Mensen die blessuregevoelig zijn, of gewoon echt geen blessures willen, kan ik dan ook afraden hier schoenen te bestellen. Klik hier om naar de website van aktiesport te gaan. 

Waar koop jij je sportkleding? 

2 thoughts on “Run!: 11 adresjes waar je echt moet zijn voor goedkope sportkleding

  1. Ik koop mijn asics (gel)bij actief sport en mijn sport broeken (lang ,dik ,dun ,3/4,kort ik heb ze in alle soorten )bij kruitvat (merk van Leontien van Morsel en ook van rolfiesport ) en singlet en sport shirt bij de Lidl ( merk crivit)verder nog accessoires bij sport 2000 ,ik loop nu op mijn vierde asics gel met extra gestolen van de aktie sport en ben heel tevreden .

  2. Ik koop mijn asics (gel)bij actief sport en mijn sport broeken (lang ,dik ,dun ,3/4,kort ik heb ze in alle soorten )bij kruitvat (merk van Leontien van Morsel en ook van rolfiesport ) en singlet en sport shirt bij de Lidl ( merk crivit)verder nog accessoires bij sport 2000 ,ik loop nu op mijn vierde asics gel met extra gestolen van de aktie sport en ben heel tevreden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *