12-07-2016

Run!:

5 vieze gewoontes van hardlopers

5 vieze gewoontes van hardlopers

We dragen hakken, jurken, beha’s en allerlei andere zeer oncomfortabele kleding om er vrouwelijk uit te zien. Daarnaast mogen wij -in tegenstelling tot de mannen- niet scheten, boeren, stinken, poepen, op straat spugen of wildplassen. Dit allemaal om ons als vrouw, zo charmant mogelijk te maken.Bij een deel van de vrouwelijke bevolking lukt dit, het andere deel loopt hard. Want, wij hardlopers hebben nu eenmaal een aantal gewoontes te pakken die wij door deze sport hebben gekregen. Dus, mannen: lees even verder als je wilt daten met een hardloopster, want dit staat je te wachten:1. SchetenDe eerste gewoonte waar ik het even over wil hebben is het scheten. Want, geloof mij, door het hardlopen laat je veel meer scheten dan buiten de trainingen om, en je vindt het nog fijn ook! Sterker nog, misschien vinden wij het soms ook wel heel grappig als hij heel hard klinkt.2. In de berm spugenIk kan mij echt irriteren aan pubers die op straat spugen, omdat dat o zo stoer is om te doen. Toch sta ik iedere training minimaal 3 keer in de berm te spugen omdat je het anders echt niet kwijt kan. Doorslikken kan niet, want dan komt het iedere keer weer terug. Tja, niet heel charmant.3. BoerenHet hardlopen wordt zwaarder, je hartslag hoger en je mond gaat steeds verder open om genoeg zuurstof binnen te laten. So far so goed, maar als je teveel van die lucht doorslikt kun je enorm gaan boeren. En denk maar niet dat dat stiekem kan, die boeren hoor je wel.4. De grote boodschapWij vrouwen mogen eigenlijk alleen plassen. En als we dan toch die grote boodschap moeten doen, houdt er dan vooral je mond over. Dat je het doet is al erg genoeg. Nou, verrassing, hardlopen werkt ontzettend laxerend, dus reken maar dat een rennende vrouw goed naar de wc kan. Sterker nog, ik heb al heel veel verhalen gelezen van mensen die tijdens het rennen in de bosjes gaan zitten, of het zelfs in hun broek doen. En dat is dan nog normaal ook.5. KontkrabbenLast but not least: Het kontkrabben. Door de bewegingen van het hardlopen willen sommige onderbroeken nog wel eens op plekken kruipen waar ze niet welkom zijn. Charmant verwijderen heeft geen zin, en daarom proberen wij al rennend de onderbroek weer op de goede plek te krijgen. Een uitdaging voor ons, maar zeker niet elegant om naar te kijken.Ben je al uitgekeken op hardloopsters? Niet doen, deze vieze gewoontes beperkingen zich tot de meeste gevallen tot tijdens de trainingen. Na onze training zijn we gedouched, trekken we onze hakken weer aan, en zijn we weer niet-boerende, schetende en stinkende dames.  5 Reacties

Boudewijn
Boudewijn op 20-08-2016 om 14:39 Ha, geen moeite mee, hoor. Ben met hardlopen wel eens 'per ongeluk' door een vrouw in mijn gezicht gespuugd. We liepen samen in een tien km en hadden tegenwind. Ik had een diagonaal spuugje over m'n neus, een soort Nijntjepleister. Was wel grappig. Inderdaad, haalt dingen uit de taboesfeer Reageren Like(0)
Dany
Dany op 16-07-2016 om 14:06 Allemaal heel herkenbaar, Tessa. Ook bij de mannen :) Top dat je erover schrijft. En op een heel leuke manier. Zo geraken die dingen uit de taboesfeer. Reageren Like(0)
Henk
Henk op 12-07-2016 om 23:30 Allemaal herkenbaar, alleen dat kontkrabben, door een juiste onderbroek geen last van, en uiteraard ergens in de duinen ligt wel meer dan eens een hoopje van mij. Reageren Like(0)
Rein
Rein op 12-07-2016 om 20:06 Van 'kontkrabben' heb ik geen last, simpele oplossing is geen onderbroek aantrekkenūüėĄneus snuiten is heel simpel: neusgat dicht en even flink krachtzetten. En dan, tsja poepen... ik probeer voor ik op pad ga toch wat kwijt te raken, maar een grote boodschap kan altijd gebeuren... toiletpapier mee is een oplossing en dan met de kont in de berm. Geen toiletpapier? Een flinke dot gras lost het ook wel op. Het hoeft niet altijd charmant te zijn.... Reageren Like(0)
Jodelieh Blue
Jodelieh Blue op 12-07-2016 om 17:09 Geweldig en herkenbaar. Ik mis alleen het snuiten in je kleding xd. Met een druipneus rennen is ook niet lekker. Reageren Like(0)
Olga
Olga op 12-07-2016 om 17:42 Heel herkenbaar Like(0)
Tessa
Tessa op 12-07-2016 om 17:33 Mooie aanvulling inderdaad! Like(0)

Plaats zelf een reactie