Run!

03-03-2018

Run!:

5 hardloopvoordelen van de dalende temperaturen

Hoewel ik helemaal geen fan ben van dit weer (lees: koud, nat en zeer oncomfortabel), valt er met dit weer een stuk beter te presteren dat wanneer de temperaturen heel zomers zijn. Dat is een van de voordelen, maar in dit artikel wil ik nog veel meer voordelen noemen van de lage temperaturen. 


Lees verder
23-02-2018

Run!:

Het hardloopschoenenverhaal

Toen ik in 2013 voor het eerst ging hardlopen liep ik, zoals bijna elke hardloper, op oude gymschoenen. Deze schoenen gaven geen enkele demping, waren niet comfortabel en bijna een garantie op blessures. Ik denk dat slechts weinig mensen zo gezegend zijn met een sterk lichaam dat ze daarop pijnvrij kunnen blijven lopen. Ik heb dit, op aanraden van Google, 3 weken gedaan.


Lees verder
09-02-2018

Run!:

Hardloopoutfits

Wat trek je aan tijdens het hardlopen? Het zou een goede vraag zijn die iemand kan stellen als het gaat over het materiaal van kleding. Of, misschien bij de wisseling van seizoenen, wat je aantrekt bij een bepaalde temperatuur. Of misschien bij regen, sneeuw of een hittegolf. Het wordt al een iets minder goede (lees: serieuze) vraag als het gaat om leuke kleurtjes.


Lees verder
02-11-2017

Run!:

De weg naar de gewoonte

Hardlopen is iets dat altijd een rol in mijn leven blijft spelen, zo lijkt het nu. Feitelijk gezien is hardlopen niet belangrijk, maar toch is het wel belangrijk voor mij. Oké, het is gezond, maar dat zijn alle andere sporten ook. En ja, het is goed voor de lijn, maar ook dat geldt voor andere sporten (of gezond eten, dat is nog veel beter voor de lijn). Toch komt het niet vaak voor dat ik niet loop, en er ook niet mee bezig ben.


Lees verder
01-09-2017

Run!:

4 manieren om te besparen op je sportgear

Hardlopen is an sich geen dure sport: je hebt in prinicipe niet meer nodig dan een paar hardloopschoenen en een haarelastiekje. Toch wil je vroeg of laat toch sportkleding, eerst ga je voor functionaliteit, later mogen ze er eigenlijk ook wel leuk uitzien. Met felle roze shorts over straat is natuurlijk veel leuker dan in een zwarte slobberbroek. Wil je nu besparen op de sportkleding (van aanschaf tot behoud) lees dan vooral even verder. 


Lees verder