25-05-2016

Recepten:

Pasta met verse tomatensaus

Pasta met verse tomatensaus

Gezond en puur eten kan soms best een uitdaging zijn. Het vergt wat creativiteit om iedere dag iets lekkers op tafel te zetten, boordevol vitaminen. Daarom heb ik hier een recept voor iedereen die graag zijn dosis groenten binnen wil krijgen door middel van een heerlijke, zelfgemaakte, tomatensaus. Zonder extra rommel.                                               



Dit heb je nodig (voor 6 personen):




  • 750 gram pasta naar keuze

  • Flink aantal tomaten

  • Ui

  • Knoflook

  • Italiaanse kruiden

  • 500 gram gehakt

  • zakje soepgroenten

  • optioneel: allesbinder



Zo maak je de saus:




  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking

  • Stop de tomaten in de blender, zodat er een gladde massa ontstaat

  • Voeg de knoflookpoeder, italiaanse kruiden, peper en zout toe

  • Snijd de uien in stukken en bak die in de pan

  • Rul het gehakt in dezelfde pan tot dit gaar is

  • Voeg de soepgroenten en blijf roeren tot de groenten niet meer hard zijn

  • Voeg de tomaten uit de blender toe aan het gehakt en de groenten

  • Als je wilt kun je de saus binden door middel van allesbinder



Zoals je ziet is dit een hele verse saus, gemaakt van verse tomaten. Het is niet veel werk, je staat ongeveer 20 minuten in de keuken om dit gerecht op tafel te zetten. Eetsmakelijk!



 



Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie