10-03-2017

Recepten:

Mexicaanse wraps

Mexicaanse wraps

Eigenlijk houd ik helemaal niet van wraps als avondeten. Als lunch of snack vind ik ze heerlijk, maar 's avonds (warm) is het niet helemaal mijn ding. Na lang zoeken vond ik dan eindelijk een recept dat ook ik lekker vond, en ik deel hem graag met jullie. 



Voor 4 personen heb je nodig:




  • 8 wraps

  • 400 gram tomatenblokjes

  • 250 á 300 gram gehakt

  • 1 theelepel paprikakruiden

  • peper en zout naar smaak

  • 1 ui (gesnipperd)

  • ijsbergsla

  • knoflooksaus



Begin met het voorverwarmen van de oven op 225 graden. Rul het gehakt en fruit de ui. Als die allebei klaar zijn voeg je de tomatenblokjes toe en breng je die op smaak met de kruiden. Laat het nog eventjes doorpruttelen en de saus is klaar. 



Verdeel de vulling over de wraps en bak de wraps ongeveer 2 minuten in de oven. Leg de ijsbergsla bovenop de wrap en doe er een flinke klodder knoflooksaus overheen. 




Eetsmakelijk!




 



Ps: hoe eet jij wraps het liefst?



Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie