10-07-2017

Recepten:

Havermoutpap | pindakaas en vanille

Havermoutpap | pindakaas en vanille

Dit recept is er echt een voor de stevige honger of wanneer je behoefte hebt aan een maaltijd waar je lang van vol zit. Ik schat dan ook dat hij een stuk meer calorieën zal bevatten dan de andere recepten van havermoutpap die ik met jullie heb gedeeld, dit vanwege de pindakaas. Echter, pindakaas is heel erg gezond, en het kan dus echt geen kwaad. Zoals ieder havermoutpap recept bevat ook dit recept alleen maar gezonde producten en heb je dus weer een heel goed ontbijtje voor je neus staan. 



Benodigdheden




  • 5 eetlepels havermout

  • 200 ml sojamelk

  • vanille aroma

  • 1 eetlepels rozijnen

  • 1 eetlepel pindakaas

  • 1 banaan

  • zoetstof



De meeste van bovenstaande ingrediënten zul je wel in huis hebben, hoewel… vanille aroma? Gelukkig kost vanille aroma niet veel, want zoals ik overal een gierigaard op ben, ben ik dat ook op mijn ontbijtjes. 



Zo ga je te werk




  • Neem een bakje die in de magnetron mag en stop daar de havermout, pindakaas en rozijnen in.

  • Giet daar de melk, een paar druppels vanille aroma en wat zoetstof in.

  • Roer dit goed door

  • Zet de pap voor 3,5 minuut in de magnetron op de hoogste stand

  • Snijd ondertussen de banaan in plakjes en voeg dat toe aan de pap




Eetsmakelijk!




Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie