Recepten

19-01-2018

Recepten:

Boerenkoolsoep met rookworst

Ik noemde het woensdag al even: een van de lekkerste gerechten voor in de winter is de boerenkoolsoep die ik tijdens die blog al liet zien. Erg fotogeniek is hij niet, maar lekker des te meer. Daarom was hij het helemaal waard om met jullie te delen! Boerenkoolsoep is een stevige, winterse soep. Zoals aardappelsoep en erwtensoep bijvoorbeeld. Hij is gemaakt met wijn, wat een tijdje meekookt met de rest van de soep. Daarnaast zitten er lekkere spekjes en plakjes rookworst in. 


Lees verder
04-11-2017

Recepten:

Banaan/ei pancakes

Lees verder
10-08-2017

Recepten:

5 Keer ontbijten met havermout

Havermout vormt een goede basis voor het ontbijt. Het is namelijk heel erg gezond en voedzaam. Je blijft er lang vol van zitten en daarnaast is het goedkoop. Daarom deel ik vandaag 5 heerlijke ontbijtjes met havermout met je. Met havermout kun je namelijk zoveel meer dan alleen pap maken. 


Lees verder
10-07-2017

Recepten:

Havermoutpap | pindakaas en vanille

Dit recept is er echt een voor de stevige honger of wanneer je behoefte hebt aan een maaltijd waar je lang van vol zit. Ik schat dan ook dat hij een stuk meer calorieën zal bevatten dan de andere recepten van havermoutpap die ik met jullie heb gedeeld, dit vanwege de pindakaas. Echter, pindakaas is heel erg gezond, en het kan dus echt geen kwaad. Zoals ieder havermoutpap recept bevat ook dit recept alleen maar gezonde producten en heb je dus weer een heel goed ontbijtje voor je neus staan. 


Lees verder
30-06-2017

Recepten:

Chocolade mug-cake

Je hoort en leest het overal: het ontijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Als niet-kenner ben ik het daar ook helemaal mee eens, want ik vind ontbijtjes heerlijk! Een schaaltje havermoutpap met fruit en kokos, brinta met rijstmelk of natuurlijk een supersnelle mugcake met chocoladesmaak. Dat recept met mugcake heb ik hier al eens gedeeld, maar is er nu in een verbeterde versie. Daarom nu hetzelfde recept, maar toch anders, voor chocolade mug-cake. 


Lees verder