Read: Voor Jou | Jojo Moyes

Goede boeken schrijven kun je wel aan Jojo Moyes overlaten, dat is een ding dat zeker is. Dit pareltje schreef ze ook, en ik wil mijn mening graag met jullie delen. 

Het verhaal

Een lief, verlegen meisje heeft moeite met het vinden van werk. Ze is erg dorps en ontzettend onschuldig. Uiteindelijk lukt het haar om werk te vinden, en ze wordt de verzorger van een gehandicapte man. Hij is depressief, gaat het liefst het huis niet uit, maar wordt toch met de vrolijke Louisa opgezadeld. Daar zit hij niet op te wachten!

Ik ga natuurlijk niet helemaal vertellen wat er gaat gebeuren, dat gaan het lezen van het boek namelijk echt niet leuker maken voor je. Bovendien: de film heeft in de bioscoop gedraaid, niet zo heel lang geleden, dus wellicht ken je het verhaal. Dan is het ook niet leuk om het nog eens te lezen.

Wel kan ik zeggen dat het echt een fantastisch verhaal is en als je het nog niet kent moet je het boek echt lezen. Een mooier boek heb ik echt nog nooit in mijn handen gehad, en samen met "komt een vrouw bij de dokter" is dit het boek waar ik het meest bij gehuild heb. Laat ik het anders zeggen: ik heb zeg maar een kwartier niet gehuild, toen hield ik het niet meer droog en kon ik niet meer ophouden. De ene keer omdat het zo verdrietig was, de andere keer omdat het fantastisch mooi was. Jojo Moyes wist alle emoties in dit boek te stoppen, en maakt dat ik alle boeken die zij heeft geschreven, en hopelijk nog gaat schrijven, wil lezen.

Het boek "Voor Jou" kun je bestellen via de volgende link: Voor Jou

Meer Jojo Moyes?

Heb je dit boek al gelezen, maar ben je nog niet uitgelezen? Deze boeken schreef ze ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *