Read: Pretty Little Liars het boek

Ik schreef al eerder dat ik momenteel lijdt aan een ernstige verslaving aan pretty little liars (who doesn't), maar eigenlijk ben ik nooit aan het boek begonnen. Nog erger, voor Lisa een review schreef wist ik niet eens dat er ook een boek van was! Nu heb ik het boek niet gelezen, maar Lisa dus wel! 

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn blogpost over de serie, gaat Pretty Little Liars over 4 meiden die gestalkd, gechanteerd en geterroriseerd worden door ene -A. Door te kijken naar de serie proberen we er achter te komen wie dat is, maar dat valt tegen. Ik zit momenteel op het moment dat ze denken dat ze weten wie het is, maar.. het verhaal is nog niet afgelopen. Wie -A echt is, en of -A wel 1 persoon is moet ik nog ontdekken. De serie is spannend en wordt steeds spannender. 

Maar goed, genoeg over de serie. Deze serie is er dus ook in boekvorm. En hoewel ik het boek niet gelezen heb, wil ik de review toch graag even met jullie delen. De review is geschreven door Lisa, en vind je hier. Ik ben zelf wel echt heel erg benieuwd naar het boek, en ik wil hem ook zeker lezen! Hebben jullie het boek al gelezen? Of kennen jullie de serie? Laat dan zeker even een reactie achter!

Liefs, 

Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *