Read: Mijn to-readlist voor het komende half jaar

Ik ben gek op lezen, en als ik straks een half jaar wat minder school heb hoop ik daar ook extra aan te te komen. Dat moet natuurlijk goed voorbereid worden, want ik moet de boeken die ik wil lezen wel even zien te verzamelen natuurlijk! De boeken die ik wil lezen staan namelijk alleen nét niet in mijn boekenkast, en zodra mijn tentamens voorbij zijn wil ik gelijk met een boek op de bank ploffen. Weet jij ook even niet meer wat je moet lezen, laat je dan inspireren door mijn to-readlist.

Live, Love, Run

Dit boek kan natuurlijk niet ontbreken, en staat dan ook absoluut op nummer 1. Dit boek is (en wordt) geschreven door mijn favoriete blogger, Annemerel (annemerel.com) en gaat dan ook over hardlopen. Dit boek lijkt me super interessant en ik wil hem dan ook heel graag lezen. Ik moet hem nog reserveren, en dat ga ik ook zeker doen. Reken ook maar alvast op een review J.

The girl on the train

Ik ken het boek niet, maar heb al wel gehoord dat het heel erg goed moet zijn. Ik heb veel mensen al over dit boeken zien bloggen, en ik wil dan ook niet achterblijven. Dit boek gaat daarom ook mijn to-readlist.

A brief history of time

Hoewel ik live, love, run ook als leerzaam beschouw, heb ik toch behoefte aan boeken waar ik echt van wat kan leren. Ik denk dat ik dit boek heel interessant ga vinden, ik betwijfel alleen of ik hem in het Engels ook begrijp. Maar goed; dat merken we vanzelf.

Francien, laat je tieten nog eens zien

Mijn andere favoriete blogger, Francien (girlslove2run.com) is ook hard aan het werk voor een mooi boek. Dat boek moet ik natuurlijk ook gelezen hebben komend half jaar en gaat daarom gelijk op mijn to-readlist. Ik kan echt niet wachten tot die klaar is!

After You

Ik heb het boek voor jou met veel plezier en tranen gelezen, en ik ben daarom ook zeker van plan dit boek te lezen, want dit is het vervolg. Ik bereid me voor op dagen vol huilen, maar ik heb er wel zin in! Eerst maar even wat zakdoekjes inslaan, dat lijkt me wel handig.

Dit was mijn to-readlist voor het komende half jaar. Natuurlijk heb ik nog veel meer boeken nodig als ik een half jaar wil overbruggen, maar daarvoor heb ik jullie. Hebben jullie nog een goed idee? Welk boek moet ik echt gelezen hebben? Laat het weten in de reacties! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *