Jojo Moyes: Vier plus één

vier plus een

Ik zal niet enige zijn geweest, die tranen met tuiten gehuild heeft bij het lezen van me beforeyou (review vind je hier). Genieten en huilen, dat waren mijn emoties tijdens dat boek. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar haar andere boeken, en las (onder andere): Vier plus één.

Vier plus één

“Na de wereldwijde bestseller `Voor jou’ komt auteur Jojo Moyes met een nieuwe roman: `Vier plus één’. Jess is een alleenstaande moeder van twee kinderen. Haar dochtertje Tanzie is briljant in wiskunde, haar stiefzoon Nicky wordt genadeloos gepest. Hoezeer Jess ook probeert de eindjes aan elkaar te knopen, het lukt elke keer net niet. Als Tanzie mee mag doen aan een wiskundewedstrijd in Schotland met een flinke prijzenpot, grijpt Jess de mogelijkheid om haar daarmee naar een betere school te sturen met beide handen aan. Maar als hun auto het begeeft, lijkt ook die kans verkeken. Tot Ed langsrijdt, en stopt, en hun een lift aanbiedt.” Aldus Bol.com

Niet in staat te stoppen

Dit was echt zo’n boek waarbij ik niet kon stoppen met lezen. Het boek had mij gelijk te pakken, en ik wilde niet stoppen met lezen. Grappig, zielig, verschillende emoties kwamen voorbij. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat, wanneer je me before you gelezen hebt, je dit boek ook echt wil lezen. Oké, eerlijk toegegeven: zo goed als me before you vond ik het niet, maar het is zeker de moeite waard om te lezen.

Je koopt Vier Plus Één via deze link. Paperback kost €10,00, ebook €9,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *