Read: Abebe Bikila en 20 andere mooie verhalen uit 20 jaar Runner’s World + WIN

Ik vind het heerlijk om te lezen over hardlopen. Gelukkig voor mij zijn er dan ook heel wat boeken uitgebracht over dit onderwerp, met allemaal een eigen invulling. Zo lees ik graag boeken over de ervaring van mensen, die vind ik interessant en inspirerend om te lezen. Toch vind ik ook de boeken met veel praktische informatie heel fijn. Er is een hoop te leren over hardlopen namelijk, en dingen leren doe ik graag. Bovendien hebben ook die boeken een motiverende werking op mij. Kort gezegd: lezen over lopen, doet lopen.

Abebe Bikila en 20 andere mooie verhalen uit 20 jaar Runner’s World

Het Runner’s world tijdschrift bestaat ondertussen al heel wat jaartjes. De hoofdredacteur was zelf hardloper en hij bewaarde alle uitgaven van het tijdschrift nog voor hij bij Runner’s World ging werken. Hij had een doos vol tijdschriften verzameld en ging op een gegeven moment op de redactie werken.

Nu, een aantal jaar later, heeft hij de mooiste interviews uit de Runner’s world geschiedenis verzameld en gebundeld in het boek Abebe Bikila en 20 andere mooie verhalen uit 20 jaar Runner’s world. Het zal je niet verbazen dat het boek begint met het interview met Abebe Bikila, maar de andere verhalen zijn allemaal minstens net zo mooi.

Het boek telt ongeveer 200 pagina’s vol hardloopinspiratie en liefde voor ‘onze’ sport. Iedereen die aan het woord komt in het boek heeft een grote passie voor hardlopen en zoals wij ons goed voor kunnen stellen: hardlopen heeft echt een belangrijke plaats in hun leven gekregen. Die liefde, die passie, die komt in dit boek zo prachtig naar voren.

Win

Nu kun je natuurlijk zo snel mogelijk dit boek bestellen, maar ik heb leuk nieuws: ik heb namelijk een exemplaar van dit boek, en die ga ik aan een van jullie weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief en je maakt automatisch kans. Makkelijk toch? Inschrijven doe je hier. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *