Personal: Zo zijn ze nu

Op 6 september zat ik de op de bank een film te kijken. Ineens hoorde ik een van mijn cavia's heel vreemd piepen. Zo had ik haar nog nooit gehoord! Toen ik bij haar ging kijken bleek ze aan het bevallen te zijn! En, omdat het alweer een tijdje geleden is, een update: zo zien ze er nu uit! 

Dit was Puma, een paar weken oud. 

Hier was hij ook nog super klein, en alleen rustig te krijgen als je hem lekker te eten gaf (dat is overigens niet veranderd, hij is dol op spelen). 

Dit is Puma nu, je kan zijn formaat nog niet zo goed zien, maar hij is flink gegroeid!

Hoezo nieuwsgierig? Hij wil gewoon alles meekrijgen! In verband met een castratie zit hij nu even apart van dames. 

Aanvallen!!

Pixel is niet zo erg veranderd, maar wel een beetje groter geworden. En, sinds de bevalling, ook een stuk aanhankelijker. 

Hier lag ze 's morgens bij ons in bed, super gezellig. 

Dit is Pipo. Pipo doet precies wat ze zelf wilt, wanneer ze dat wil. Reken er maar niet op dat zij rustig op schoot komt zitten, nee hoor, zij gaat de boel lopen pesten. Zij heeft de katten ondertussen al bang gemaakt, het voer is als eerst voor haar, en als ze een keer haar zin niet krijgt (wat dus maar vrij weinig voor komt), dan bijt ze van zich af. Laten we het zo zeggen: ze komt goed voor haarzelf op! En hoewel we niet altijd even blij zijn als ze gebeten heeft vinden we haar karaktertje geweldig. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *