21-12-2015

Personal:

Waarom kamperen in Frankrijk helemaal geen slecht idee is

Waarom kamperen in Frankrijk helemaal geen slecht idee is

Wij Nederlanders zijn, als het gaat om vakantie, redelijk voorspelbaar. Het liefst trekken we met zijn allen met een caravan naar Frankrijk. Nu trek ik liever met een vliegtuig naar een luxe resort, in plaats van een camping, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik snap de charme van kamperen ook wel, en ik ga je dan ook vertellen waarom campings in Frankrijk helemaal geen slecht idee zijn.
  • Hardlopen door de Franse natuur. Misschien is dit wel de beste reden: het uitzicht en de natuur is zo ontzettend anders dan we in Nederland zijn gewend. Heerlijk! Bovendien is de beleving sowieso heel anders als je ver van huis rent, bijvoorbeeld door de andere taal.

  • Het is echt heel erg goed voor je Frans. Kamperen is vaak goedkoper dan een hotel boeken, en dus kun je veel langer op vakantie dan je normaal zou doen. Perfect! Dat is niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend fijn voor je talenknobbel. Heb je die niet? Dan moet je het juist doen! Wellicht kun je die hulp nog gebruiken.

  • Je bent niet ver van huis. We hopen het natuurlijk niet, maar mocht er onverhoopt iets met je diertjes, of in mijn geval: cavia’s gebeuren, ben je relatief snel weer in Nederland als je dat zou willen. Wel zo’n veilig gevoel.Dit artikel is geschreven in samenwerking met LuxCamp. Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie