Personal: Nieuwe serie: Oh Obesitas

Als liefhebber van gezond leven en lekker bewegen vind ik het heerlijk om te kijken naar series waren mensen van hun overgewicht afgeholpen worden. Series als Obese vind ik dan ook heerlijk en kijk ik met heel veel plezier.

Sinds vorige week is er weer nieuwe serie op tv. Ik heb er eerst nog niet eens gedacht daar een blog over te schrijven, maar ik zit op het moment van schrijven aan de keukentafel en naast mij staat Oh Obesitas. Ik kijk niet echt, maar lach om de leuke opmerkingen die gemaakt hebben. Ik zou er wel over kunnen vertellen, maar het is leuk als je kijkt. Daarom waarschuw ik jullie niet, er zijn vandaag namelijk maar 2 afleveringen geweest, dus dat is makkelijk in te halen. 

Oh Obesitas gaat over een groep Hagenezen die willen afvallen (joh, echt?). Oke, het is wel weer zo'n zelfde serie als Obese, maar dat is voor liefhebbers natuurlijk geen probleem. Ik vind de humor echter wel heel erg leuk, en dat is net wat leuker dan bij Obese. Misschien is het het accent.. oke, dat denk ik eigenlijk wel. 

Dus, heb je vandaag niks te doen? Wil je je weekend vullen met een leuke serie? Oh Obesitas wordt elke vrijdag om 20.30 uitgezonden op SBS. Even terugkijken dus šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *