Personal: Mijn to-see lijst voor het komende half jaar

Bijna twee weken geleden publiceerde ik een artikel, namelijk mijn to-readlijst voor het komende half jaar. Nu heb ik niet alleen zo'n lijstje met boeken, ik heb zo'n zelfde lijstje ook voor films en series. En die krijg je vandaag!

Pretty Little Liars, seizoen 6

Met stip op 1 staat PLL met het zesde seizoen. Seizoen 1 t/m 5 keek ik een tijd geleden, maar door school heeft seizoen 6 even moeten wachten. Mijn half jaar is gisteren in gegaan, dus ik kan eindelijk beginnen met kijken!

Charmed

Charmed moet eigenlijk ook op nummer 1, maar er kan maar 1 winnaar zijn helaas. Voor nu is PLL dat, maar Charmed staat op een hele mooi tweede plek. Nu is het niet zo dat ik Charmed nog nooit gezien heb, ieder seizoen heb ik minstens 5 keer gekeken, maar het nu alweer een tijdje geleden dat ik het gekeken heb en ik mis het een beetje. 

Divorce

Ook Divorce staat op mijn lijstje om te kijken. Momenteel wordt er een seizoen uitgezonden op de televisie, als die helemaal is afgelopen ga ik alle afleveringen achter elkaar kijken. Heerlijk! Dat zijn avondjes vroeg naar bed, om samen met Kay uren dubbel te liggen van het lachen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *