Personal: Ik heb een baan!

Het was drie maanden geleden. Ik had weer eens zo’n bui waarbij ik over de toekomst ging nadenken. Waar wil ik naartoe, wat wil ik met mijn leven en wat gebeurt er na mijn studie? Die laatste vraag leidde mij maar een vacaturesite, om vacatures te zoeken voor “als ik straks mijn diploma heb”.

Tijdens die zoektocht kwam ik de vacature tegen waar ik nu voor ben aangenomen. Eigenlijk was ik niet op zoek naar een baan, maar ik kwam deze tegen en besloot er gewoon voor te gaan. Een beetje extra geld elke maand kon geen kwaad, en ik zou het (mits ik een aantal andere dingen zou laten) ook moeten kunnen redden qua tijd. En dus schreef ik een brief, stuurde hem op, en hoopte dat het wat zou worden.

Zoals ik al zei, dit was 3 maanden geleden. Ik dacht daarom ook dat het niets meer zou worden, ook al bleef de vacature maar online staan. En toen, in Turkije, tijdens een van de kleine momenten dat ik mijn telefoon bij me had, werd ik gebeld. Of ik op gesprek wilde komen. Nu zat ik in Turkije, een beetje ver weg om “ff” heen en weer te vliegen en dus maakten we een afspraak de dag nadat ik thuiskwam.

Ik ging druk verder met vakantie vieren, dacht veel na over het gesprek, en kwam uiteindelijk op woensdag weer thuis. Donderdagochtend stond ik klaar in mijn nieuw-geshopte outfit. Ik werd aangenomen en begon op vrijdag.

Ondertussen zijn we alweer een weekje verder. De eerste week werkte ik die vrijdag en zaterdag (niet op het kantoor van de foto, dat is een stockfoto ;)), nu heb ik een week achter de rug waarin ik 42 uur werkte. Vanaf nu zal ik ook dan – naast mijn blog natuurlijk – een andere baan hebben. Eentje in loondienst, die mij garandeert van een bepaald salaris. Iets wat de blog niet kan doen. In de vakantie(s) werk ik daar meer, tijdens de collegeweken 2 dagen in de week. Moet te doen zijn!

En daarnaast schrijf ik natuurlijk mijn blogjes. Iets minder dan je gewend bent, zo heb je vast wel gemerkt, maar je kunt nog steeds op nieuwe blogs rekenen hoor! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *