Personal: Helaas, de winter komt eraan

Het is halverwege oktober. Hoewel het zondag nog zulk mooi weer was, begint het toch tot ons door te dringen: de winter komt eraan. En wat ik daar nu van vind…

Ik kan me niet verheugen op alle nare dingen van de winter: de kou, de sneeuw, de bevroren ruiten als je met de auto weg wilt, en het voor een paar maanden opbergen van de leuke kleding die je in de zomer kunt dragen. Hoewel ik mezelf dus best wel als een winter-hater kan omschrijven, kan ik me wel oprecht heel erg verheugen op Kerst.

Sterker nog: eigenlijk heb ik onwijs veel zin in de Kerst! Dit heeft tal van redenen: ten eerste is Kerst hét moment om samen te komen met je geliefden. Daarnaast ben ik twee weken vrij van school, samen met Kay. We kunnen dus heerlijk in huis klussen, maar ook gewoon even genieten van elkaar en van de tijd die we samen hebben. En hoewel we samenwonen, en we elkaar iedere dag zien en spreken, is het toch ook wel heel fijn om écht tijd samen te hebben. Daarnaast is die vakantie het enige moment waarop ik de sneeuw wel als een voordeel zie. Ik hoef dan namelijk niet weg, ik mag weg wanneer ik wil, maar ik heb verder geen verplichtingen. Als ik binnen zit (met een warme trui, onder mijn dekentje en een grote mok warme chocomel), vind ik sneeuw wel mooi. Pas als ik naar buiten moet verandert dat mooie witte deken in een horrorverschijning dat maakt dat ik een hekel krijg aan de winter.

En oké, ik moet toegeven, ik houd ook wel van cadeautjes. Net zoveel van cadeautjes geven als krijgen trouwens, dat maakt me eigenlijk niet uit. Vorig jaar werkte Kay nog via een detacheringsbureau en bracht hij maar liefst twee keer een kerstpakket mee naar huis. Heel vervelend dus.

Ben jij ook altijd zo blij met een kerstpakket? Of heb je een eigen bedrijf en stuur je zelf kerstpakketten naar je werknemers? Neem dan eens een kijkje op Kerstpakkettenplaza, daar kun je ze namelijk heel makkelijk bestellen. Scheelt weer zelf samenstellen. Deze post is geschreven in samenwerking met Kerstpakkettenplaza.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *