Personal: Been There Done That tag

Op www.misslipgloss.nl kwam ik deze superleuke Been There Done That tag tegengekomen. Ik leen hem graag even van haar en vul het in. 

Welke landen heb je al bezocht?

Toen ik klein was ben ik een keer naar Griekenland gegaan. Daarna vooral naar België, af en toe Frankrijk, Engeland en twee keer Turkije. Turkije is echt gaaf om naartoe te gaan, maar als je wilt hardlopen in Frankrijk misschien leuker (ik droom van een run door binnenstad van Parijs). 

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Ik wil dus nog een keer hardlopen in Parijs, maar daar ben ik ook al een keer geweest. Daarnaast wil ik heel graag een keer naar New York en San Fransisco. Barcelona staat ook mijn verlanglijstje, net onder Milaan en Rome. China lijkt mij gaaf, en Australie. Kortom: ik heb nog heel veel vakanties te gaan! 

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Zon! Ik houd van zonvakanties, met veel strand. Toch wil ik ook goed kunnen shoppen en een beetje cultuur kan ik ook zeker waarderen. Hoewel ik het heerlijk vind om de hele dag in de zon te liggen hoeft het ook niet te warm te zijn. Eigenlijk heeft elke temperatuur wel zijn voordelen. 

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Parijs en Turkije. In Parijs heb ik gewoon nog niet alles gezien wat ik wilde zien en ik heb ook nog niet alles gedaan. Turkije is gewoon te mooi en te leuk, daar wil ik sowieso weer naar toe. Maar, met Kay als vriend zie ik daar geen enkel probleem en zou dat maar zo de volgende vakantie kunnen gebeuren. 

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Nee, ik ga altijd prive op vakantie. Het lijkt me wel super om een keer te doen, zeker met andere bloggers. Wel zou ik thuis dan ontzettend missen, dus of het echt wat voor mij is…

Met wie ga je meestal op reis?

Met Kay, en daarvoor natuurlijk met mijn ouders. Ik ben nog nooit met vrienden op vakantie gegaan, maar dat gaat zeker gebeuren! Ongetwijfeld te combineren met die vakantie in Turkije šŸ™‚

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Oh, dat vind ik moeilijk! Een vakantie zonder Kay kan ik mij niet voorstellen, dus hij moet sowieso mee. Verder weet ik het niet, het lijkt me met veel mensen wel leuk. Een beroemd persoon zou ik niet zo snel doen (als ik de keus had), want die ken ik dan niet zo goed. Als je elkaar niet aardig vind, dan zit je. 

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Kay! (En mijn laptop)

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Ja, vaker in Nederland dan daarbuiten. Ik ben naar Zeeland gegaan, en regelmatig naar Texel. 

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Sowieso naar een attractiepark! Ik ben gek op achtbanen, dus dat kies ik sowieso boven de dierentuin. Een dierentuin is ook wel leuk, maar niet te lang. Een attractiepark, daarentegen, kan mij een hele dag vermaken. 

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Ik ga dan echt voor een zonvakantie. Ik vind sneeuw koud en wintersporten eng. Niet echt mijn ding dus. In de zon liggen en koude colaatjes light drinken kan ik dan wel weer goed. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *