Personal: Afscheid nemen

Het moge duidelijk zijn, ik ben niet zo goed in afscheid nemen. Iedereen in mijn omgeving weet dat, en jullie nu ook. Dus bij deze een verzoek: neem alsjeblieft nooit afscheid van mij.

Afscheiden nemen doet pijn

Afscheid nemen doet pijn, en pijn uit zich bij mij altijd in huilen. Het gevolg is dan dat als ik afscheid moet nemen ik dat ook altijd mijn tranen over mijn wangen moet doen. Zelfs als ik nu denk aan momenten in mijn leven dat ik afscheid heb nemen van mensen om mij heen (zelfs voor een week, no worries, ik huil wel) begin ik zo weer. Zo gaat dat bij mij. Nu is het dinsdag, en over 5 dagen gaat mijn vriend op vakantie. Juist, als jullie deze blogpost zitten lezen is hij onderweg naar Turkije, en blijf ik verdrietig thuis.

Afscheid nemen is stom

Ik wil niet kinderachtig klinken, maar afscheid nemen is stom. Ik vind het gewoon echt niet leuk en het liefst sla ik dat gewoon over. Maar helaas, je moet veel dingen nu eenmaal netjes afsluiten, maar dat maakt het er niet leuker en makkelijker op. Ik vind het moeilijk om mensen in mij heen te moeten missen, zeker als die mensen belangrijk voor mij zijn. Nog veel moeilijker vind ik het moment waarop ze gaan, en de dagen daarvoor. Zeker nu Kay op vakantie gaat. Hij heeft er zoveel zin in dat hij er niet over uitgepraat raakt. En hoewel ik hem zijn vakantie natuurlijk van harte gun, word ik daar toch weer een beetje verdrietig van.

Zielige films en slecht eten

De komende 2 weken (want zo lang is hij op vakantie) zal ik dan ook veel zielige films kijken (en daar uiteraard weer lekker over reviewen) en slecht eten. Want dat kan ik ook heel goed als ik niet blij ben. Pizzaburgers en zakken chips gaan er dan wel bij mij in, en dat terwijl ik altijd zo gezond probeer te leven. Dat compenseer ik dan allemaal wel als hij terug is, maar zo lang hij weg is mag ik nog even genieten van het lekkere weer.

Lekker bezig, freek!

Ik heb gelukkig genoeg toen wanneer hij op vakantie is, want het schrijven vergt momenteel veel tijd (nieuwe blog, eventueel de blog vertalen naar Engels), en daarnaast moet ik vanaf 07 september ook veel naar school! Nu kan ik op school misschien ook wel schrijven, maar ja, ik moet ook colleges voorbereiden, verslagen schrijven en dat soort dingen. In principe hoef ik mij dus niet te vervelen, dat scheelt.

 

Liefs,

Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *