Personal

28-06-2017

Personal:

Online boodschappen doen: hoe gemakkelijk is het eigenlijk?

Online boodschappen doen, het lijkt nu definitief door te breken. Vorig jaar bestelde 12% van de Nederlanders hun boodschappen wel eens online, en inmiddels is dat opgelopen naar 14%. Experts verwachten dat dit aandeel snel naar 20% zal groeien. Het zijn vooral jongeren en de tweeverdieners met kinderen die bij de online supermarkt bestellen. In deze blog zoomen we wat verder in op het fenomeen online boodschappen doen. Welke aanbieders zijn er, wat zijn de voor- en nadelen, en is online bestellen eigenlijk iets voor mij?


Lees verder
01-06-2017

Personal:

Welkom juni

Het is toch wat, we hebben net Oud & Nieuw gevierd en de we zitten nu alweer in juni. De afgelopen maanden zijn echt voorbij gevlogen, we leven ineens in de zomer (zo ongeveer dan) en ik realiseer me dat voor dat ik het weet we alweer Oud & Nieuw zullen vieren. Het gaat echt heel erg snel voorbij! Een goed moment om even terug te blikken op de afgelopen maanden dus..


Lees verder
22-05-2017

Personal:

28 Dingen die mij heel gelukkig maken

Ik ben eens goed gaan nadenken; welke dingen maken mij nu zo gelukkig?


Lees verder
11-05-2017

In gesprek over:

Girlboss

Hoewel ik een tijd geleden had besloten een Netflix-pauze in te lassen, heb ik toch weer een serie gekeken. Een paar weken geleden nog 13 Reasons Why, en nu dus Girlboss. Waarom ik dan toch weer aan de Netflix ben gegaan? Nou ja, ook al moet er heel veel gebeuren, het is helemaal niet verkeerd om af en toe even lekker op de bank te ploffen met een wijntje. Ik wil gewoon niet teveel bezig zijn met de dingen die moeten gebeuren en Netflix helpt daarbij.


Lees verder
04-05-2017

Personal:

Wat als ik een man zou zijn

Ik vraag het mezelf wel eens af: hoe zou het zijn als ik voor een dag een man zou zijn. Wat zou ik dan doen? Als ik een dag een man zou zijn is dat niet zo moeilijk, dat is een relatief klein tijdsbestek. Maar, als ik me afvraag hoe ik zou zijn als ik als man geboren zou zijn, dan vind ik dat lastig.


Lees verder