Personal

23-08-2017

Personal:

Je hoeft niet alles tegelijk

Dit is eigenlijk een blogpost die ik schrijf naar mezelf. Als een soort van wijze raad die ik mezelf wil geven, maar waar ik eigenlijk niet in geloof. Maar, het is ook iets wat ik jullie vertellen, hoewel ik als raadgever mijn geloofwaardigheid wel kwijt bent, als ik mijn raad zelf niet kan geloven.


Lees verder
23-07-2017

Personal:

Ik heb een baan!

Het was drie maanden geleden. Ik had weer eens zo’n bui waarbij ik over de toekomst ging nadenken. Waar wil ik naartoe, wat wil ik met mijn leven en wat gebeurt er na mijn studie? Die laatste vraag leidde mij maar een vacaturesite, om vacatures te zoeken voor “als ik straks mijn diploma heb”.


Lees verder
20-07-2017

Personal:

Dingen die ik had willen weten voor ik ging verhuizen

Een paar maanden geleden ging ik met mijn vriend Kay samenwonen. Dat hebben jullie natuurlijk al kunnen lezen, maar vandaag gaan we het er gewoon weer over hebben. Er zijn namelijk wel een aantal dingen die ik heel graag had willen weten, voor ik op 1 december met mijn sleutel in de hand voor de deur stond. 


Lees verder
13-07-2017

In gesprek over:

Besparen op boodschappen doe je zo

Boodschappen, een van de makkelijkste manieren om op te besparen. Althans, zo denk ik erover. Minder kopen, of goedkope producten, zorgen al snel voor een besparing. Zo kun je meteen beginnen. Dit klinkt makkelijker dan gezegd, dat snap ik. Daarom heb ik een hele (extra lange) blog gewijd aan besparen op boodschappen.


Lees verder
03-07-2017

Personal:

5 jaar samen

Het is 2012. Als 17-jarig meisje hobbelde ik rond en streed ik voor mijn HAVO-diploma die ik toen dacht nooit kunnen halen. Ik besteedde alle mogelijke momenten in de boeken in de wetenschap (dacht ik) dat ik streed voor iets dat nooit ging lukken en dat ik keihard zou falen in datgene dat ik zo ontzettend belangrijk vond. Mijn diploma dus. 


Lees verder