Personal

23-04-2018

Personal:

Wat de vriezer voor mij toevoegt

Hoewel ik best van koken houd, vind ik het niet iets om iedere dag te doen. Wel wil ik iedere dag een lekkere, maar ook gezonde maaltijd voor mijn neus. Daar hebben een paar geniale geesten iets op verzonnen, een uitvinding waar ik dagelijks gebruik van maak: de vriezer. 


Lees verder
17-01-2018

Personal:

Dit wordt 2018

Goede voornemens: eigenlijk sta ik er nooit echt bij stil. Hoewel 1 januari ook voor mij wel als "een nieuw begin" voelt, is het niet zo dat ik op dat moment mijn leven om wil gooien. Als ik iets wil veranderen aan mijn leven, dan wil ik dat ook gelijk. Misschien is het gewoon een gebrek aan geduld, maar iets uitstellen tot 1 januari vind ik niet zo zinvol. 


Lees verder
05-01-2018

Personal:

Zo behaal je je goede voornemens echt

Wat zijn jouw goede voornemens? Elk jaar worden er enorme lijsten met goede voornemens opgesteld. De meeste mensen zijn deze lijst in maart alweer vergeten. Dat is toch zonde!Herken jij dit patroon? En wil jij je goede voornemens dit jaar echt behalen? Lees dan verder.


Lees verder
02-01-2018

Personal:

Dit was 2017

Na wederom een lange stilte op de blog (terwijl ik nog zo gezegd had dat die stilte over zou zijn.. een paar weken geleden) kom ik vandaag weer met een nieuwe blog. Want juist vanwege die stilte is het misschien wel heel erg leuk om jullie mee te nemen naar mijn leven. Naar mijn 2017. Want er zijn best veel dingen veranderd in dat jaar.  Maar.. allereerst: GELUKKIG NIEUWJAAR!!


Lees verder
18-10-2017

Personal:

Helaas, de winter komt eraan

Het is halverwege oktober. Hoewel het zondag nog zulk mooi weer was, begint het toch tot ons door te dringen: de winter komt eraan. En wat ik daar nu van vind…


Lees verder