Tessa

Ik ben Tessa, bekend van de sitebar en verschillende blogposts. Ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ik zit volop in de strijd naar mijn diploma, maar dat doe ik met heel veel liefde en plezier. 

 

Mijn leven begon 24 jaar geleden, toen ik geboren werd in het ziekenhuis van Winschoten. Nu ben ik een beetje ouder, zelfs een beetje gegroeid (tot 1.63, ik blijf klein) en hopelijk ook een beetje wijzer. Vier jaar geleden kwam ik tot het inzicht dat ik echt moest gaan beginnen met sporten, maar welke sport was mij een raadsel. Uiteindelijk moest hardlopen worden, want teamsporten waren niets voor mij, en vaste sportdagen al helemaal niet. Vol goede moed begon ik aan mijn eerste hardlooptraining (die overigens uitliep op een ramp), maar met het juiste schema wist ook ik op een gegeven moment de 5k te halen. Hijgend, puffend, en vechtend voor wat zuurstof.

 

Maar hé, die tijd is geweest en nu loop ik met heel veel plezier 3 keer in de week hard. Naast hardlopen vind ik gezonde voeding heel belangrijk. Het is de brandstof voor je lichaam en bovendien de grootste reden van het lichaam dat je hebt. Precies om die redenen wil goed mijn lichaam zorgen!