Over

Ontstaan van www.tessaijmker.nl

Jullie kennen de website www.indegevangenis.nl misschien al wel, of misschien www.plazilla.com. Daar schrijf ik ook regelmatig voor. Al maanden speelde het idee om een persoonlijke blog te hebben in mijn hoofd, maar nooit heb ik de stap gezet. Het zou veel tijd, gaat dat naast school, en zou dat niet ten koste gaan van mijn andere website? Deze vragen maakten dat ik de blog nooit gestart ben, tot juni 2015. Toen heb ik de stap gezet en het gewoon geprobeerd. En dit is het resultaat!

De blog nu

Deze blog is echt een dagboek voor mij, ik schrijf over allemaal dingen die mij bezighouden en die ik graag met anderen wil delen. Ik schrijf een paar keer per week een nieuwe blogpost, maar ik ben nog een beetje zoekende in een goede schrijffrequentie. Zoals jullie weten ligt de focus op dit blog op hardlopen, en daarom streef ik ernaar minimaal 1 artikel per week te plaatsen dat direct over hardlopen gaat. De andere dagen gaat het over mij, gezondheid, een lekker recept met jullie of nog meer hardloopgerelateerde artikelen.

Disclaimer

Naast persoonlijke artikelen, verschijnen er ook regelmatig informatieve artikelen op de blog. Hoewel ik er altijd naar zal streven juiste informatie te verstrekken, kan het voor komen dat bepaalde informatie achterhaald of onjuist blijkt te zijn. Ik zal dit ten aller tijde proberen te voorkomen, maar houd hier rekening mee. Ik ben geen hardlooptrainer, fitnesscoach of voedingsdeskundige, dus voor specialistisch advies kunt u beter daar terecht. Ik schrijf de artikelen vanuit mijn eigen kennis, de kennis die ik van internet haal of eigen ervaringen.

 

Op tessaijmker.nl zijn bepaalde systemen actief waardoor ik geld kan verdienen met de blog. Deze systemen houden de blog draaiende, en zijn dus noodzaak. U kunt hier dus blogposts vinden waarvoor ik betaald heb gekregen of waarvoor ik een product heb ontvangen. Dit zal ik altijd bij de blogpost vertellen, en ik kan jullie garanderen open en eerlijk te blijven over mijn mening en/of visie. Ook wanneer ik betaald krijg voor een bepaald artikel zal ik mijn mening geven zoals die is. Naast betaalde blogposts kunt u af en toe een banner vinden, hier heb ik voor betaald gekregen om deze te plaatsen of is geplaatst voor affiliate. Ik zal zorgen dat ze op een plaats staan waar u als lezer geen last heeft van de banner.

 

Daarnaast ben ik partner van Bol.com en Daisycom, dat betekent dat u regelmatig affiliatelinks kunt aantreffen op de blog. Zodra u een product koopt via een van deze links krijg ik een bepaald percentage van dat bedrag. Dit percentage wordt betaald door de verkopende partij, en u hoeft daar dus geen cent voor neer te leggen. Deze manier van adverteren is zowel handig voor de lezer, als een mooie kans voor mij om de blog draaiende te houden.

 

Wil je meer weten over mij of de blog? Mail me dan op info@tessaijmker.nl of laat een reactie achter onder een van mijn pagina’s of blogposts.