Motivatie op Maandag

08-01-2018

Motivatie op Maandag:

Helma

Het weer een paar weer weken geleden dat er een motivatie op maandag verscheen, maar ik heb weer een inzending. Vandaag is Helma aan het woord, in de categorie "voeding". 


Lees verder
18-12-2017

Motivatie op Maandag:

Miranda

Ik ben bekend als @health.mi.foodie, maar eigenlijk heet ik gewoon Miranda. In mijn schoonfamilie hebben zij mijn naam op wonderlijke wijze afgekort naar Mi.

Ik hou van lekker en gezond eten en zo ben ik uiteindelijk op deze naam gekomen.

Mijn blog staat voor healthy happy life. Dus daar vertel ik meer over wat mij bezighoudt, maar natuurlijk staat voeding centraal.


Lees verder
04-12-2017

Motivatie op Maandag:

Sarah (2)

Vorige week spraken we met Sarah over sporten, vandaag gaat ze jullie motiveren over voeding. Het is weer heel inspirerend, dus lees vooral even verder! 


Lees verder
27-11-2017

Motivatie op Maandag:

Sarah

Hoi ik ben Sarah, 25 jaar en sinds april dit jaar eigenaar van Feed Your Need. Op mijn website (www.feedyourneed.nl) hou ik een blog bij met allerlei artikelen over gezondheid, leven vanuit je hart en in je eigen kracht staan. Ik geef Yoga lessen in Enschede en heb sinds vorige week een eigen e-book uitgebracht met allerlei plantaardige recepten voor de feestdagen. (www.feedyourneed.nl/plantbased-holidays-s)


Lees verder
20-11-2017

Motivatie op Maandag:

Lobke Faasen

Vorige week kon je de eerste uitgave van Motivatie op Maandag lezen, die ging over sport. Vandaag gaan we (lees: Lobke) het hebben over voeding. Want als online diëtist en blogger op www.lobkefaasen.nl heeft ze daar veel over te vertellen. 


Lees verder