In gesprek over: Mijn wensenlijstje

Zeer regelmatig komt het voor dat Kay mij rupsje nooit genoeg noemt. Dit gaat niet meteen over spullen (want heel materialistisch ben ik niet, en bovendien ben ik veel te gierig om veel geld uit te geven) maar meer over aandacht. En ja, dat klopt, ik kan niet genoeg aandacht en liefde krijgen. Zie me als een kat: als je me niet aait word ik vervelend. Maar, ik mag dan niet materialistisch zijn, ik ben wel een vrouw. Een vrouwen hebben behoeften. Die behoeften bestaan dan uit stof, een paar mouwen, pijpen en veters. Want tja, teveel schoenen bestaan niet. Wat ik allemaal nog wil? Dat ga ik je vertellen.

Hardlopen

Ten eerste op hardloopgebied: daar valt nog wel wat te wensen. Ik wil al best lang een sporthorloge, maar dat is ondertussen geregeld. Sinds een paar weken loop ik dagelijks met een Fitbit om mijn pols. Nieuwe schoenen heb ik eigenlijk niet nodig, maar ik zou het ook zeker niet erg vinden als ik een nieuw paar (het liefst blauw) aan mijn collectie toe mocht voegen. Of misschien wel hardloopschoenen die geschikt zijn voor het bos, want sinds de verhuizing is die ook ineens in de buurt. Toch vind ik twee paar niet zoveel dat het echt zinloos is. Wat wel zinloos is om te kopen, zijn broeken. Zowel van de korte, als van de lange en midden-lange variant heb ik meer dan genoeg. Niet veel met een zakje aan de achterkant, maar dat lossen we wel weer op met een belt. Broeken hoef ik dus niet, evenals alle andere soorten hardloopkleding. Genoeg = genoeg (zie je, helemaal niet materialistisch).

Gewone mode

Wat ik nog wel graag een keertje zou willen, is een mooi bandje voor mijn fitbit. Ik heb een heel leuk zilver bandje gekocht, maar ik wil ook wel graag een bandje in het rose-goud. Dat staat net wat eleganter dan zilver, en dat is wel zo makkelijk combineren. Soms is rose-goud gewoon een beter idee dan zilver, en ik wil (ondanks dat ik maar 1 horloge draag) wel een beetje kunnen variëren in welk bandje er dan omheen zit. Ik heb het bandje trouwens al uitgezocht, ik wacht tot ik hem een keer goedkoop kan krijgen ergens. Via marktplaats of in een uitverkoop bijvoorbeeld, want de originele prijs vind ik veel te hoog (echt, €35,- voor een bandje, en dan zit ik nog in het goedkope segment ook).

Verder nog iets?

Nee hoor; op een paar zomerschoenen, een leuk notitieboekje, een mooie schooltas, een paar vakanties, een cursus Spaans en Frans na ben ik helemaal tevreden! Allemaal dingen die ik niet echt nodig heb, waar ik ook zeker niet van plan geld aan uit te geven (want ik ga al op vakantie en de rest is echt onzin) en die er uiteindelijk toch voor zorgen dat je weer nieuwe dingen wilt. Want tja, zo werkt dat nu eenmaal: uiteindelijk wil je altijd meer. En daarom ben ik heel tevreden met wat ik heb!

Zo, en dan ga ik nu op zoek naar dat nieuwe bandje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *