In gesprek over: Mijn nieuwe Adidas Boost Supernova ST

Een paar maanden geleden voelde ik het in eens: pijn in mijn schenen tijdens het warmlopen. Beide schenen tegelijk. Dat gevoel kende ik, en ik wist dat er maar 1 ding op zat. Ik moest eerder stoppen, een paar dagen rust nemen, dan rustig proberen en ondertussen ontdekken waar het vandaan kwam. Dat rust nemen deed ik, ongeveer een week heb ik mijn hardloopschoenen niet aan gehad.

Ontdekken waar de pijntjes vandaan komen is niet altijd even makkelijk. Ik keek kritisch naar mijn opbouw, maar daar was niks mis mee. Ik deed het rustig aan, dus dat zou het probleem bijna niet kunnen zijn. Ik dacht nog langer na en besloot toen uit te zoeken wanneer ik mijn schoenen had gekocht. Dat bleek inderdaad al een tijdje geleden en ook al had ik er nog niet veel kilometers mee gemaakt, grote kans dat daar het probleem lag. Een paar dagen twijfelde ik, maar toen stond ik toch bij de Runners’s World om een nieuw paar uit te zoeken. En dat lukte!

Wat een opluchting, deze schoenen lopen zo lekker en de pijn verdween als sneeuw voor de zon. Ik kan me niet herinneren eerder in zulke fijne schoenen gelopen te hebben, al was het contrast tussen goedkope en gympen en ‘echte’ hardloopschoenen ook wel heel groot. De schoenen die ik nu heb (Adidas Boost, Supernova ST) voelen als een combi tussen de 2 paar schoenen die ik nu heb (Nike Free 5.0 en Nike Zoom Structure) die ik allebei ook heel fijn vond. Dat dit een succes is is dus niet zo gek.

Ik ben natuurlijk geen kenner, een echt goede review kan ik dan ook niet geven. Daarvoor kun je beter bij andere mensen zijn. Ik kan wel zeggen dat als je een beetje overproneert, je geen zware schoenen wilt, maar ook natural schoenen wilt, dat dit wel eens een goed idee zou kunnen zijn. Ik ben in ieder geval verliefd op mijn nieuwe pareltjes en laat ze met veel plezier meerdere keren per week uit. Mijn andere schoenen heb ik sinds deze aanschaf niet een keer meer gedragen.

 

2 thoughts on “In gesprek over: Mijn nieuwe Adidas Boost Supernova ST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *