Kamperen in Frankrijk: aan de kust of in het binnenland

Kamperen Frankrijk

Campings Frankrijk, aan de kust in het binnenland? Een goede vraag, en vandaag geef ik van beide mogelijkheden voor- en nadelen zodat je verstandig kunt kiezen. [Advertorial].

  • Het kustgebied heeft, zoals iedereen weet, een kust. En dus ook zon, zee en strand. Persoonlijk vind ik dit heel prettig als het gaat om vakanties (of dagelijks leven, maar helaas..) omdat ik niets ontspannender vind dan lekker op een ligbedje bij de zee liggen. Eindelijk toekomen aan de boeken die al maanden op je liggen te wachten, super fijn!
  • Het binnenland bied dan weer iets anders moois: namelijk cultuur. Hoewel de zee echt een enorme aantrekkingskracht op mij heeft kan ik ook oprecht genieten van mooie cultuur en architectuur. Ik vond op vakantie in Turkije ook fijn om even naar de stad te gaan.
  • Hardlopen aan het strand is in mijn ogen het mooiste wat er is. Helaas moet ik wel bekennen dat ik het nog nooit gedaan heb, maar als je het in films ziet wordt ik echt al enthousiast van het idee.
  • Daarnaast: hardlopen door de smalle, steile straatjes van Frankrijk lijkt me ook fantastisch. Tijdens mijn tripje naar Parijs ontdekte ik al dat wandelen daar pittig is, laat staan hardlopen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met LuxCamp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *