In gesprek over: Boodschappen doen bij Picnic (+ kortingscode!)

Hoewel ik weet dat ik als kersverse huisvrouw in een fase zou moeten zitten waarin ik helemaal gemotiveerd ben het huishouden zo goed als mogelijk te doen om iedereen te laten zien dat ik het allemaal zo goed zelf kan. Die fase zou ik ook krijgen, zo werd ik gewaarschuwd, maar was heel normaal. Feit is, die fase heb ik niet. Het huishouden vind ik niet leuk en ik voel dan ook niet echt motivatie om het helemaal goed te doen. Of om mezelf te bewijzen, want die tijd heb ik daar gewoon niet voor over. “Goed genoeg” is voor mij meer dan prima. 

Een van de dingen die je, zo heb ik nu wel geleerd, maar beter wel goed kunt doen is boodschappen. Ik vind het zo vervelend om nog 100 keer terug te moeten naar de supermarkt om wat laatste dingetjes te halen. Om die reden deden Kay en ik op maandag de grote boodschappen, maakte ik een lijstje in de hoop niets te vergeten en hadden we het weekmenu al klaar liggen. Dit doen we zo ongeveer nog steeds, hoewel er wel wat veranderd is. Met de laptop bij de hand maak ik een lijstje en een weekmenu, maar in plaats van naar de Albert Heijn te rijden druk ik nu op de bestelknop. Ik stel meestal de maandagmiddag in (want dat is momenteel de dag dat ik thuis ben, maar een avond kan ook), en ik wacht rustig tot de boodschappen worden bezorgd. En, geloof mij, ook al kost boodschappen doen niet veel meer dan een uur, gevoelsmatig is dit een enorme opluchting. Geen overvolle supermarkt, rijen, producten niet kunnen vinden en alle ellende die bij boodschappen doen komt kijken. Nee hoor, grapje: ik vind boodschappen doen niet zo’n ellende, maar bestellen is wel 100% beter en fijner. 

Dat bestellen doe ik bij Picnic. Die bezorgen niet overal, maar op veel plaatsen wel. Er zijn een aantal redenen waarom ik bij Picnic bestel, en niet bij bijvoorbeeld Albert Heijn, maar de belangrijkste zijn toch wel de prijs van de producten en het feit dat je bij Albert Heijn minimaal €70 moet bestellen. Oh, en bezorgkosten, die vind ik ook verschrikkelijk (wie niet?), en die heb je bij Picnic ook niet. De voordelen in het kort. Het nadeel dat ertegenover staan zijn de mindere keus die hebt, maar dat kan mij eigenlijk niet zoveel schelen. De voordelen wegen voor mij meer dan op tegen de nadelen, het enige ‘echte’ nadeel dat overblijft is dat ik minder koopjes meepak nu ik niet naar verschillende supermarkten ga. De realiteit is echter dat ik alleen tijdens de route-99 of hamsterweken echt wat aan de aanbiedingen had, verder waren altijd die producten in de aanbieding die ik niet nodig had. Nu zou ik natuurlijk alsnog een goede huisvrouw kunnen zijn en bij de Albert Heijn en Aldi de aanbiedingen kunnen inslaan, maar dat doe ik niet. Want dan moet ik nog boodschappen doen. Alleen als bijvoorbeeld onze suikervrije ranja van Raak in de aanbieding is neem ik daar een grote voorraad van mee, daarvan is de keus bij Picnic namelijk erg beperkt en zal ik toch af en toe naar de Albert Heijn moeten. 

TESSA327

Van dit bestellen word ik dus heel erg gelukkig, en voor mij gevoel scheelt het zeeën met tijd. Daarnaast is het gewoon een stuk minder vervelend om te doen! Wil jij ook bestellen? Picnic heeft mij na een paar bestellingen een kortingscode gegeven, als jij die gebruikt bij het aanmelden krijgen wij allebei €5,- korting op onze boodschappen! Het is al een paar keer gebruikt, en werkt dus echt! Voer de code TESSA327 en we zijn allebei weer wat minder kwijt aan onze boodschappen. Zullen we samenwerken? 

Deze blogpost is NIET gesponsord door Picnic, ik ben gewoon heel tevreden en wil deze code graag met jullie delen. 

 

4 thoughts on “In gesprek over: Boodschappen doen bij Picnic (+ kortingscode!)

  1. Hey Tessa,
    Heb net je code gebruikt, als het goed is heb jij dus ook 5 euro’s korting binnen !
    Dank je wel en complimenten voor je blog, ga zo door !

  2. Ik heb laatst ook mijn eerste bestelling mogen ontvangen, wat een uitvinding is het inderdaad!
    Als iemand nog een kortingscode nodig heeft voor €5 korting bij Picnic, gebruik de code: NOUD2243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *