In gesprek over: 7 tips voor kerstcadeaus die nog ruim op tijd in huis zijn

Oke, oke, heel last minute is het nog niet. Zeker niet als je je cadeaus altijd besteld, want de meeste winkels hanteren gelukkig “voor zo laat besteld, morgen in huis”. Perfect voor mensen die niet zo goed weten wat ze moet bestellen, of gewoon niet zo goed kunnen plannen.

Met nog zo’n anderhalve week tot Kerstmis help ik jullie graag een handje, want er is genoeg leuks te vinden.

1. Boekentoppers

Een groot deel van de mensen die ik ken leest graag boeken. Omdat het lastig is om een boek voor anderen uit te kiezen selecteerde Bol.com de boekentoppers van 2016. Daar staan maar liefst 451 boeken in, dus het kan haast niet anders zijn dan dat daar een succesnummer bij zit.

2. Sporthorloges

Jij leest mijn blog, dus grote kans dat je hardloopt. Wellicht degene voor wie jij een cadeau koopt ook wel? Zo niet, dan is er altijd nog een 1 januari waarop iedereen ineens allemaal goede voornemens krijgt. Sporten staat daar eigenlijk altijd tussen, dus een sporthorloge zou wel eens het beste cadeau kunnen zijn om te geven deze Kerst. Het is niet alleen heel handig, zo’n horloge om je pols, het werkt ook nog eens ontzettend motiverend!

3. Kookboeken

Een van die andere goede voornemens heeft vaak met voeding te maken. Lekkerder, gezonder, wat je wilt. Voor de mensen die graag lekker eten, maar misschien niet zo goed weten hoe of wat lekker te koken is een kookboek misschien wel een leuk cadeau (of een goede hint).

4. Cadeaubonnen

Op zoek naar een cadeau dat altijd goed is, voor wie je het dan ook koopt? Dan zit je met een cadeaubon wel goed. Persoonlijk vind ik het niet het meest persoonlijke cadeau, maar feit is wel dat de ander er altijd blij mee is en er wat aan heeft. Het is dus zeker het overwegen waard šŸ˜‰

5. Top 100 boeken

Nog een boekenlijstje van Bol.com. Dit is de top 100, die niet alleen ontzettend handig zijn om een goed boek uit te zoeken, de verzending is ook nog eens zonder verzendkosten. Blijft het voor gever ook nog voordelig, fijn!

6. Gourmetten

Als ik zeg Kerst, waar denk jij dan aan? Oke, wellicht aan de Kerstboom en aan familie enzo, maar grote kans dat gourmetten al snel volgt. Misschien een leuk idee om eens een gourmetstel cadeau te geven?

7. Kluscadeaus

Voor de echte klussers is het misschien leuk om een stuk gereedschap te kopen. Dat komt goed uit, want bol.com heeft een aantal artikelen verzameld (van Bosch, ik hoorde dat dat een goed merk is…) die nu in de aanbieding zijn.

Bestellen bij Bol.com vind ik persoonlijk heel fijn, en de levering is snel (soms zelfs dezelfde dag). Ik krijg niet betaald om dit te zeggen, dit is mijn eerlijke mening. Wel krijg ik betaald als jij op een van de bovenstaande linkjes klikt, maar dat maakt het bestelproces niet minder fijn J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *