In gesprek over: 5 valentijnscadeaus om last minute te kopen

Ik houd van cadeautjes geven. Hoewel ik het altijd intens moeilijk vind om een leuk cadeau te verzinnen, vind ik het wel super leuk als ik (eindelijk!) iets heb verzonnen waarvan ik weet dat de ander daar blij van wordt. Het moeilijkst vind ik nog wel valentijnsdag, want dan wil ik niet alleen een leuk cadeau, ik wil dat het cadeau ook nog iets van romantiek bevat.

Dat is dan ook precies waar het bij mij fout gaat, romantiek zit bij mij gewoon niet standaard in het pakket. Bij Kay ook niet, gelukkig zou ik bijna willen zeggen, waardoor we gedurende onze relatie slechts 1 keer valentijnsdag hebben gevierd. Maar goed, neem ons vooral niet als voorbeeld, want valentijnsdag is gewoon een hele fijne dag. Er is niks mis met stilstaan bij wat je hebt, met wie je je leven mag delen en hoe fijn je het samen hebt. En voor iedereen die wel Valentijnsdag wil vieren, maar nog steeds geen cadeau in huis heeft: 5 valentijnscadeaus die je nu nog voor je lover kunt kopen.

1. Een bier- of wijnpakket

Afhankelijk van het feit of jouw grote liefde een bier- of wijndrinker is kun je vandaag nog een leuk pakket samenstellen (of natuurlijk kant-en-klaar kopen bij de slijterij, ook een optie). Rijdt naar de supermarkt, kies daar allerlei lekkere speciaalbiertjes uit en maak er een mooi pakket van. Dit kan ook met wijn, veel wijnen zijn niet alleen in grote flessen beschikbaar, maar ook in kleine 200ml-flesjes. Ideaal voor een leuk pakket dus!

2. Een dagje weg

Online kun je heel makkelijk kaartjes voor een dagje weg bestellen. Zo redde ik mijzelf ook tijdens Kerst, toen ik Kay 2 kaartjes voor Safaripark Beeksebergen gaf. We hadden een hele leuke dag, en de toegangskaarten kon ik makkelijk downloaden.

3. Een romantisch diner

Hoewel ik denk dat veel restaurants volgeboekt zullen zijn op valentijnsdag, is er vast nog wel een leuk tentje met een tafeltje voor 2 over. Reserveer ergens iets, kleed je op je moois en ga samen met je lief lekker ergens wat eten. De liefde van de man gaat door de maag, en als jij zelf bereid bent de BOB te zijn verover je al helemaal zijn hart. De liefde van de vrouw gaat trouwens ook door de maag, dus voor de mannelijke lezers is dit ook een goed idee.

4. Lekker naar de film

Samen naar bioscoop, hoe leuk wil je het hebben. Kies een leuke film, bestel een grote bak popcorn en geniet van je avond. Trouwens prima te combineren met tip 3.

5. Een leuk boek

Tot slot: kies een leuk boek. Stap in de auto, rijd naar de boekhandel en kies daar een leuk boek uit (of bestel een boek en laat het morgen bezorgen). Met de vele boeken die verkocht worden zit er vast iets tussen wat jouw partner leuk vindt om te lezen. Zo niet, dan kun je altijd nog wat leuke tijdschriften bij elkaar verzamelen om daar een pakket van te maken. Of je zoekt een mooie kaart uit (kaarten met hartjes zijn er sowieso op valentijnsdag!) en schrijft daar een lief verhaal op.

Woensdag winactie!

Om nog even door te gaan over boeken: woensdag komt er een hele leuke winactie online! Wat je precies kunt winnen, dat laat ik nog even in het midden, maar een kleine tip krijg je al wel. Houd je van hardlopen (en lees je graag hardloopblogs), dan vind je deze prijs helemaal fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *