In gesprek over

12-02-2018

In gesprek over:

5 valentijnscadeaus om last minute te kopen

Ik houd van cadeautjes geven. Hoewel ik het altijd intens moeilijk vind om een leuk cadeau te verzinnen, vind ik het wel super leuk als ik (eindelijk!) iets heb verzonnen waarvan ik weet dat de ander daar blij van wordt. Het moeilijkst vind ik nog wel valentijnsdag, want dan wil ik niet alleen een leuk cadeau, ik wil dat het cadeau ook nog iets van romantiek bevat.


Lees verder
12-01-2018

In gesprek over:

Beat blue monday: 5 tips

Blue monday komt weer aan, de dag waarop mensen "vaak" depressies en negatieve momenten ervaren. Helemaal nergens voor nodig, want zeg nu zelf: die maandag is toch precies hetzelfde als alle andere maandagen? 


Lees verder
23-11-2017

In gesprek over:

Leuke kerstcadeaus voor mannen

Nog iets meer dan een maand en het is echt Kerstmis. Tijd om de kerstcadeaus in te slaan dus!


Lees verder
25-10-2017

In gesprek over:

Een nieuwe woning | deel 2

Ergens vorig jaar schreef ik al een blogje over het feit dat ik een nieuwe woning had. Ik ging uit huis en had samen met Kay een huurwoning gevonden. Was wat ik blij! Het samenwonen beviel ons heel erg goed, en we hadden het prima naar ons zin. Maar, op een gegeven wil je toch meer..


Lees verder
13-07-2017

In gesprek over:

Besparen op boodschappen doe je zo

Boodschappen, een van de makkelijkste manieren om op te besparen. Althans, zo denk ik erover. Minder kopen, of goedkope producten, zorgen al snel voor een besparing. Zo kun je meteen beginnen. Dit klinkt makkelijker dan gezegd, dat snap ik. Daarom heb ik een hele (extra lange) blog gewijd aan besparen op boodschappen.


Lees verder