12-04-2017

Hotspot:

Het Postkantoor in Hoogeveen

Het Postkantoor in Hoogeveen

Een tijdje geleden, op een zonnige dag in april, toen ik vrij was van school en ik nog niet in paniek was geraakt door mijn to-dolijstjes, besloten mijn moeder en ik een heerlijk dagje weg te gaan. Ons enige doel was eigenlijk het inhalen van onze bioscoop achterstand en intens genieten van ons leven. Het weer was fantastisch, het was de mooi om binnen te zitten en daarom besloten wij de zon op te zoeken. Op internet kwam ik het Dinner & Movie arrangement van Het Postkantoor (in Hoogeveen) tegen, waar je voor €29,95 lekker kon eten, en daarna door kon naar de bioscoop. Het etenBij het arrangement hoorde een voor- hoofd en nagerecht. Als echte Hollanders lieten we ons dat natuurlijk geen twee keer zeggen en haalden we er alles uit wat er uit te halen viel. Ik begon de maaltijd met een kom mosterdsoep, een van mijn favoriete soepen van het moment. De soep was heerlijk, en er was niet bezuinigd op de hoeveelheid spekjes. Het zat er voldoende en dat maakte het een heerlijk, ietwat machtig, voorgerecht. De tweede gang bestond uit verse friet (word ik blij van!) met kipsaté, kroepoek en een salade. Toegegeven, salades eet ik nooit op als ik uit eten ben. Er is dan zoveel lekkers dat ik het lekkerste uit moet kiezen. De patat, kip en kroepoek gingen natuurlijk wel op! Jeetjemina, wat was dat lekker! Het was allemaal heerlijk kruidig, maar niet teveel. Ik heb ongelooflijk genoten van dit fijne bord eten. Als toetje had ik een dame blanche, ook al zo ontzettend lekker. Dame blanche is echt van mijn favoriete toetjes, niet zo gek dat ik daar nu ook weer voor gegaan ben. Ik kreeg 2 bolletjes ijs, veel chocoladesaus en nog meer slagroom. Het was een maaltijd op zicht! 

SfeerToen ik binnenkwam bij het Postkantoor, was het duidelijk een cafe. Niet erg, de sfeer die in cafés hangen vind ik heel gezellig, en bovendien liepen wij zo snel mogelijk door naar buiten. Daar scheen de zon, en het weer was fantastisch. Het terras was verder niet zoveel aan, binnen was het veel gezelliger. Wel vond ik de bediening echt fantastisch, wij werden geholpen door een man (of was het toch nog jongen) die ontzettend vrolijk en sociaal was. Je verwacht op mijn blog misschien een gezondere hotspot, maar ja: niet alles dat ik doe is gezond. Wat jullie doen waarschijnlijk ook niet, daarom leek me het een prima idee om dit te delen. Het was dan ook echt niet gezond wat je eet, maar ongelooflijk lekker. Ik heb intens genoten van deze avond, en voor €29,95 is het ook helemaal niet duur. Na het eten zijn wij een deurtje opgeschoven, naar de bioscoop. Daar keken we Beauty and the Beast, met Emma Watson. Review volgt nog ;)

2 Reacties

Tessa
Tessa op 13-04-2017 om 9:34 Ja inderdaad, een heel goed idee van ze! Reageren Like(0)
Mario
Mario op 13-04-2017 om 8:12 Wat een leuke combi: (lekker eten en gelijk door naar de bios. Dan weet je zeker dat je op tijd komt. Reageren Like(0)

Plaats zelf een reactie