14-05-2016

Health:

Zelfgemaakte pizza met wrapbodem

Zelfgemaakte pizza met wrapbodem

Het is geen geheim dat ik gek ben op pizza. Ik eet het dan ook zeer regelmatig, maar dan wel een gezondere variant. En, die gezonde variant deel ik maar al te graag met jullie, want behalve gezond is het ook nog eens lekker en heel makkelijk om te maken. 



Wat heb je nodig?




  • Een wrap (ik neem volkoren, maar een gewone wrap kan ook)

  • Tomatenpurree

  • Italiaanse kruiden

  • Kaas

  • Beleg naar keuze (ik kies meestal voor ham/salami of tonijn, maar kies wat je lekker vindt of op dat moment in huis hebt)



Zo bouw je deze maaltijd: 




  • Smeer de wrap in met een lekkere laag tomatenpurree. Smeer goed uit tot aan de randen, dan blijven die het lekkerst. 

  • Over de tomatenpurree gaat een dikke laag italiaanse kruiden. Teveel kan niet, dus leef je uit! 

  • Beleg de pizza met wat je lekker vind, alles kan er in principe op. Je kunt dit zo mager of vet maken als je zelf wilt. 

  • Over je beleg strooi je een lekkere dikke laag kaas

  • Stop de pizza voor een paar minuten in de oven (ongeveer 180graden)



Voor je het weet is de pizza klaar, dus houdt hem goed in de gaten. En vooral: eetsmakelijk! Ik vind de pizza heerlijk en omdat je hem zelf maakt, kun je hem zo gezond maken als je zelf wilt. Laat je weten of je hem lekker vond?



Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie