03-03-2016

Health:

Tonijn-witlofsalade

Tonijn-witlofsalade

Ik ben fan van gezonde recepten, maar omdat ik alles behalve een keukenprinses ben is dat voor mij soms best lastig. Ik ben dan ook een voorstander van recepten 'lenen', zodat ik dat nu ook gedaan heb. Van mijn schoonmoeder. Lekker en gezondDeze salade zit boordevol witlof en tonijn, wat het tot een zeer verantwoorde lunch maakt. Qua ingrediënten ben je ook maar weinig dingen nodig, maar ik zet ze voor je op een rijtje:
  • 1 witlof

  • 1 blikje tonijn op water

  • mayonaise

  • yoghurt

  • Optioneel: 1 appel (maar zelf eet ik de salade liever zonder)Ook de bereidingswijze is in principe snel uitgelegd: snij de witlof en gooi alle ingrediënten bij elkaar. Simple as that! Deze 5-minutensalade is geschikt voor de drukke dagen, maar kun je ook prima meenemen in een bakje voor een lunch op je werk of school. Nadeel van de salade is wel dat hij niet echt instagramproof is, al zijn er altijd creatievelingen die dit wel leuk kunnen fotograferen. In dat geval: noem mij dan zeker even, want ik ben heel erg benieuwd!Tip van Esmy: mocht je nu niet van witlof houden, is deze salade ook erg lekker met ui. Het proberen waard! Bedankt voor de tip!1 Reactie

Esmy
Esmy op 04-03-2016 om 10:13 Oeeh lekker! De salade is ook erg goed met uitjes voor wie absoluut niet van witlof houdt! Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 04-03-2016 om 16:06 Hoi Esmy, bedankt voor de tip! Ik zet het er gelijk even bij! Like(0)

Plaats zelf een reactie