Health: Havermoutpap appel/rozijn

Hallo allemaal! Leuk dat jullie er weer zijn! Vandaag ga ik jullie vertellen over een super gezond havermoutontbijt, want ja-jongens, het ontbijt is toch écht de gezondste maaltijd van de dag!

Ontbijten doe ik eigenlijk altijd heel gezond. Ik vind gezond gewoon heel erg belangrijk, en gedurende de dag kom ik veel verleidingen tegen die het moeilijk maken om het vol te houden. 's Ochtends heb ik daar nog geen last van, dus gezond ontbijten lukt altijd. Jullie hebben al eens gelezen over mijn magnetron-ei ontbijt, vandaag ga ik jullie vertellen over mijn havermoutpap met appel en rozijn.

Benodigdheden

Voor dit gerecht heb je de volgende ingrediënten nodig:

– Havermout, gewoon een paar schepjes tot je denkt dat je voldoende hebt
– 200 ml amandelmelk (vroeger gebruikte ik altijd suikervrije van Alpro, tegenwoordig heb ik amandeldrink van AH eigen merk
– 2 theelepels kaneel, jammie jammie jammie (op de foto's ben ik die vergeten, sorry!)
– schepje rozijnen (gojibessen schijnen ook heel lekker te zijn, maar zelf neem ik altijd rozijnen. Een stuk goedkoper, en tja, ik blijf een student)
– 1 appel

Bereiding

Snijd de appel in stukjes en gooi het dan bij de rest van de ingrediënten in een pannetje. Vuur aan, goed doorroeren, en wachten tot de pap is ingedikt. Dat is het al! Makkelijk hè? En het is ook nog eens supergezond, dus gewoon proberen.

Eetsmakelijk!     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *