06-02-2018

Health:

De beste vega-maaltijdboxen van 2018

De beste vega-maaltijdboxen van 2018

Ben jij vegetarisch? En wil jij op een makkelijke manier kennismaken met gevarieerde en inspirerende vega-recepten? Dan is een vegetarische maaltijdbox misschien iets voor jou. Zo’n foodbox bevat alle vegetarische ingrediënten + recepten voor 3, 4 of 5 vegetarische maaltijden. Het goede nieuws is dat steeds meer aanbieder zo’n speciale vega-box aanbieden. In deze blog vind je meer informatie: wat zijn nu de voordelen, en uit welke boxen kan ik allemaal kiezen?Het voordeel van een vegetarische maaltijdboxAls vegetariër kan het soms best lastig zijn om elke avond weer een nieuw recept of gerecht te bedenken. Het aanbod is gewoon een stuk kleiner dan wanneer je wel vlees en vis eet. Het gevolg kan zijn dat je al snel weer uitkomt op dezelfde “standaard” gerechten. En dat is best zonde, want de vegetarische keuken heeft meer mogelijkheden dan je denkt.

  • Je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten. De recepten worden voor jou bedacht.
  • Je hoeft amper zelf nog naar de supermarkt, alle verse vegetarische ingrediënten worden bij je thuisbezorgd
  • Je eet geen avond hetzelfde: elke week weer nieuwe gevarieerde recepten
  • Door de diversiteit is een maaltijdbox ook nog eens ontzettend gezond
  • De recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden, doorgaans staan deze binnen 30 minuten op tafel. Er zijn zelfs speciale “20-minuten” gerechten.

Welke vega-boxen zijn er allemaal?Zoals gezegd: steeds meer maaltijdboxen bieden een vegetarische variant van hun maaltijdbox. Hieroder vind je de actuele mogelijkheden:Veggiebox HelloFreshHelloFresh is de meest bekende box met ruime keuze in recepten en veel bezorgmogelijkhedenAantal personen: 2 t/m 6Prijs: €39 voor 3 maaltijden voor 2 personenBiologisch: NeeKindvriendelijk: JaRecepten kiezen: Ja, uit 12Vegetarische Box Marley SpoonMarley Spoon onderscheidt zich met inspirerende en luxe recepten van over de hele wereld.Aantal personen: 2 of 4Prijs: €39,90 voor 3 maaltijden voor 2 personenBiologisch: NeeKindvriendelijk: JaRecepten kiezen: Ja, uit 12Vegetarisch / Vegan menu EkomenuEkomenu is de gezonde maaltijdbox met uitsluitend biologische producten. Er is zowel een vegetarische als veganistische box.Aantal personen: 2 of 4Prijs: €39,90 voor 3 maaltijden voor 2 personenBiologisch: JaKindvriendelijk: NeeRecepten kiezen: NeeGemakskrat Vega van De KratDe Krat was in 2010 de eerste maaltijdbox van Nederland. De Krat werkt alleen met lokale eigen boeren en leveranciers. Een eerlijke voedselketen staat hier centraal.Aantal personen: 2 t/m 4Prijs: €39,00 voor 3 maaltijden voor 2 personenBiologisch: JaKindvriendelijk: NeeRecepten kiezen:NeeVegetarische Beebox (Willem & Drees)Ook Beebox is een 100% biologische maaltijdbox die werkt met eigen boeren. Producten direct van het land op jouw bord, verser krijg je het niet!Aantal personen: 2, 3 of 4Prijs: €39,00 voor 3 maaltijden voor 2 personenBiologisch: JaKindvriendelijk: JaRecepten kiezen: Nee Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie