27-08-2015

Health:

Banaan met pindakaas

Banaan met pindakaas

Jullie zijn van mij gewend dat ik regelmatig een recept plaats voor gezond ontbijt. Vandaag even niet; wel een gezond ontbijt, maar geen recept. Ik houd van simpel. Zeker 's ochtends heb ik doorgaans niet zoveel tijd om aan mijn ontbijt te besteden, en ook al hoef ik pas laat weg ben ik toch vaak druk met andere dingen. Daarom geef ik jullie vandaag een wel heel simpele ontbijttip, namelijk: banaan met pindakaas. Vroeger at ik regelmatig banaan met pindakaas, maar toen maakte ik er veel meer werk van. Toen sneed ik 2 bananen door de lengte, probeerde daar pindakaas op te smeren en strooide daar vervolgens hagelslag overheen. Tegenwoordig kost me dat iets teveel tijd, en voor de smaak hoef je het niet te doen. Wat heb je nodig? 
  • 2 bananen

  • flinke lepel pindakaas

  • optioneel: hagelslag (wel heel lekker erbij)Snijd de bananen in stukjes, iets breder dan plakjes. Leg de pindakaas op het bord en je bent in principe al klaar. Als je het lekker vind kun je er hagelslag bij doen. Ik vind dat super lekker, maar ik had het helaas al niet meer in huis. Volgende keer beter! Eetsmakelijk!1 Reactie

Dana
Dana op 27-10-2015 om 22:05 Hi! Alles met hagelslag is lekker…!! Haha i love it! Pindakaas met banaan is ook super lekker op een rijstwafel! Dat neem ik regelmatig, pindakaas op de rijstwafel smeren en daar de plakjes banaan op leggen, het proberen waard hihi! XX Dana Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 05-11-2015 om 20:58 Oh, dat vind ik een heel goed idee! Ga ik zeker een keer proberen, dank je wel voor de tip! Klinkt lekker, heerlijk zoet. Like(0)

Plaats zelf een reactie