Health: 5 gezonde lunches om mee te nemen

In de 'health-wereld' is mealpreppen een veel voorkomend fenomeen. Gezond eten valt niet altijd mee, zeker als je niet thuis eet. Daarom help ik jullie een handje, door deze 5 lekkere lunches om mee te nemen. 

Tonijn-witlofsalade

Deze salade is niet alleen erg lekker, hij bevat ook veel eiwitten en gezonde vetten. De salade is in 5 minuten klaargemaakt en is goed te bewaren. Ook na een paar uur in een bakje gezeten te hebben is de lunch nog net zo lekker- of misschien nog wel lekkerder. 

Bananenbrood

Dit is het een recept voor bananenbrood. Dit recept is de basis, je kunt hem zo laten, maar je kunt hem ook een beetje oppimpen. Voeg bijvoorbeeld speculaaskruiden toe, of cacaopoeder en zoetstof. Je kunt er alle kanten mee op en de cake is een paar dagen na bakken te waren. Ideaal als lunch of tussendoortje. 

Havermout- speltpannenkoek

Deze pannenkoek is echt té lekker. Na hem eenmaal geproefd te hebben wil je dit iedere dag wel eten. Nu doe ik dat ook wel bijna, ik ben er namelijk echt gek op. Je kunt de pannenkoek zowel warm als koud eten. Ook opnieuw opwarmen in de magnetron is lekker, dus als je een magnetron tot je beschikking hebt zou ik dit zeker proberen. 

Wrap met paprika

Ik ben gek op wraps, zeker als lunch om mee te nemen naar school.Het beste kun je natuurlijk volkorenwraps nemen, maar voor de foto's heb ik 'gewone' wraps genomen. Een lekkere lunch, waarbij je onbeperkt kunt variëren met de beleg. 

Ei-banaan pannenkoek

Om nog even binnen de pannenkoeken te blijven: ei-banaan pannenkoek. Super gezond, ook heel erg geschikt voor na het sporten, vanwege de koolhyraten en de eiwitten. 

 

Eetsmakelijk allemaal!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *