Health

19-05-2019

Health:

Sportline Isotonic Boost, eerste biologische sportdrank en tevens in een hersluitbaar blik!

[Persbericht] Sportline Isotonic Boost is de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonische sportdrank op de Nederlandse markt. Wat het product tevens uniek maakt is de XO sluiting. Hierdoor is het blikje hersluitbaar en ideaal om onderweg mee te nemen. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij. Daarnaast is het laag in calorieën en suikers en bevat het geen smaak- kleur en conserveringsmiddelen. De frisse citroensmaak maakt het naast een functioneel product ook een heerlijk verfrissende dorstlesser.


Lees verder
16-03-2018

Health:

5 keer tips voor een gezonde wintersport

Er ligt weer sneeuw in de bergen en er wordt volop geskied en gesnowboard. Mensen vanuit verschillende delen van Europa vertrekken naar Oostenrijk, Tsjechië, Italië en Zwitserland voor hun welverdiende wintersport.


Lees verder
27-02-2018

Health:

Newborn kickboxer

Al een aantal maanden speelde ik met het idee om een nieuwe sport te kiezen. Hardlopen deed ik weer echt in fases, waarbij ik óf heel fanatiek was, óf helemaal niet ging lopen. Ik wilde iets anders, een nieuwe sport. Ik wilde iets dat minder alleen was, maar ik wilde ook niet op een teamsport. Na een hoop nagedacht en gegoogled te hebben besloot ik mee te doen aan een proefles kickboksen.


Lees verder
16-02-2018

Health:

Waarom krachttraining zo effectief is om af te vallen

Sporten is een belangrijk onderdeel om calorieën te verbranden en je stofwisseling te versnellen. Vaak is duursport (cardio) dan de eerste soort sport waar aan gedacht wordt en dat is logisch.


Lees verder
06-02-2018

Health:

De beste vega-maaltijdboxen van 2018

Ben jij vegetarisch? En wil jij op een makkelijke manier kennismaken met gevarieerde en inspirerende vega-recepten? Dan is een vegetarische maaltijdbox misschien iets voor jou. Zo’n foodbox bevat alle vegetarische ingrediënten + recepten voor 3, 4 of 5 vegetarische maaltijden. Het goede nieuws is dat steeds meer aanbieder zo’n speciale vega-box aanbieden. In deze blog vind je meer informatie: wat zijn nu de voordelen, en uit welke boxen kan ik allemaal kiezen?


Lees verder